Bankrun zorgt voor PANIEK bij CRYPTO | Crypto Portfolio – Mrt. 2023

laatste update: 03-2023


Crypto koersen onderuit na paniek door falende banken en bankrun in Amerika!
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

In deze serie investeer ik maandelijks 100 euro in crypto. Hiermee wil ik kijken hoe mijn crypto portfolio zich ontwikkelt als ik gebruik maak van Dollar Cost Averaging. In deze methode leg je maandelijks hetzelfde bedrag in, ongeacht de koers, om zo op lange termijn toch een gemiddelde prijs te betalen.

In deze video bekijken we het recente nieuws rondom crypto. Het ging voornamelijk om twee banken in Amerika deze week. Silvergate en Silicon Valley Bank (SVB) zijn twee banken die failliet gingen en die veel crypto klanten hadden. Dat zorgt voor geldzorgen en dus paniek onder beleggers en investeerders. Dat zien we ook duidelijk terugkomen in de koersen van crypto deze week.

Maar wat is er aan de hand? Waarom heeft dat impact op crypto? En wat is mijn visie op de lange termijn? Dat bespreken we in deze video!

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:42 Crypto en banken
02:51 Silvergate
05:46 Silicon Valley Bank
09:44 Stablecoin USDC onderuit
11:16 Crypto in de problemen?
14:04 Crypto portfolio bij Coinmerce
17:33 Conclusie

#beleggen #investeren #crypto

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

5 gedachten over “Bankrun zorgt voor PANIEK bij CRYPTO | Crypto Portfolio – Mrt. 2023”

  1. Opnieuw paniek in de crypto wereld, nu vanwege een bankencrisis. Is de paniek terecht?
    Laat weten wat jij denkt over de huidige situatie en de toekomst via de reacties hieronder! 👇

  2. Als je DCA’ed kan het een mooie periode worden. Ik verwacht dat het goedkoop bijkopen wordt. Ben heel benieuwd!

  3. Je ziet dat onze financiële systemen allemaal ontoereikend zijn. Omdat niets één op één gedekt is en “marktwerking” een grote loterij is, zijn er grote risico’s. Crypto biedt ook geen oplossing. Je kunt niets met crypto zonder exchange en bankrekening. Daarnaast is er ook te snel paniek. Je ziet het nu met USDC. Circle heeft heel wat financiële middelen. Dus er is geen reden tot paniek alleen omdat ze ook wat geld gestald hadden bij SVB.

  4. Ik denk dat we nog vele mooie koop momenten krijgen dit jaar! 😎

Reacties zijn gesloten.