AT&T, American Airlines, Blackstone en meer in 2022

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

AT&T (T) – AT&T steeg met 2,4% in de premarket na een beter dan verwachte winst en omzet voor het derde kwartaal. Het bedrijf zei dat de draadloze omzet met 5,6% steeg, de beste driemaandelijkse verbetering in meer dan een decennium, en dat de netto-toevoegingen van postpaidtelefoons hoger waren dan verwacht.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen (AAL) – American Airlines overtrof de top- en bottom-line schattingen voor het derde kwartaal, aangezien de vraag naar reizen bleef stijgen ondanks economische zorgen. Amerikaanse aandelen stegen 2,6% in de handel vóór de markt.

Zwarte steen (BX) – Blackstone voegde 1% toe in premarket-actie na beter dan verwachte kwartaalresultaten. De uitkeerbare winst daalde met 16% ten opzichte van een jaar geleden, deels als gevolg van marktdalingen.

Dow Inc. (DOW) – Het aandeel van de chemieproducent daalde 2,5% in de premarket, ondanks een top- en bottomline-beat voor het derde kwartaal, waarbij beleggers zich concentreerden op hogere energiekosten die de winstmarges van Dow schaden.

Tesla (TSLA) – Tesla zakte 5,3% in premarket-handel nadat het een lager dan verwachte kwartaalomzet rapporteerde en zijn leveringsdoel voor het hele jaar verlaagde. De fabrikant van elektrische voertuigen rapporteerde een beter dan verwachte winst voor het kwartaal.

IBM (IBM) – IBM steeg met 3,3% in de handel buiten kantooruren na het rapporteren van een top- en bottom-line beat voor het laatste kwartaal en het verhogen van de omzetvooruitzichten voor het hele jaar. IBM zag betere resultaten in meerdere bedrijfssegmenten, waaronder software, consulting en infrastructuur.

Las Vegas Sands (LVS) – Las Vegas Sands rapporteerde een groter dan verwacht verlies voor het derde kwartaal, terwijl de omzet de voorspellingen van analisten overtrof. De resultaten van de casino-exploitant worden nog steeds beïnvloed door het Chinese Covid-19-beleid, dat de zaken in Macau belemmert. De aandelen van Las Vegas Sands stegen echter met 1% in premarket-handel.

Allstate (ALL) – Allstate zakte 10,3% in de pre-market nadat de verzekeringsmaatschappij zei dat het een verlies in het derde kwartaal zou rapporteren. De catastrofeverliezen zullen dit kwartaal toenemen, grotendeels als gevolg van de impact van orkaan Ian, die in september toesloeg.

WD-40 (WDFC) – WD-40 daalde 6,3% in premarket-actie nadat hij had gezegd dat inflatie van invloed zal zijn op het vermogen van de smeermiddelfabrikant om zijn doelstelling van 55% brutomarge te halen.

Alcoa (AA) – Alcoa-aandelen zakten 10,7% in de premarket nadat de aluminiumproducent een onverwacht verlies in het derde kwartaal rapporteerde. Een daling van de aluminiumprijzen en hogere kosten waren van invloed op de resultaten van Alcoa.

Plaats een reactie