Asana, Zscaler, Marvell en meer in 2023

laatste update: 02-2023


Voetgangers met beschermende maskers passeren voor een spandoek met Asana Inc.-bewegwijzering tijdens de beursintroductie (IPO) van het bedrijf voor de New York Stock Exchange (NYSE) in New York, VS, op woensdag 30 september 2020.

Michaël Nagel | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die na sluitingstijd de krantenkoppen halen.

Asana – Aandelen van de operator van het werkbeheerplatform daalden met ongeveer 12% in uitgebreide handel nadat het bedrijf een verlies rapporteerde voor het meest recente kwartaal op niet-GAAP-basis, hoewel het kleiner was dan verwacht. Het bedrijf gaf ook zwakker dan verwachte verwachtingen af ​​voor de omzet in het vierde kwartaal.

Zscaler – Het cloudbeveiligingsbedrijf zag zijn aandelen met 9% dalen na zijn kwartaalcijfers, ondanks sterke resultaten. De winst en omzet waren sterker dan verwacht door analisten. Het bedrijf voorspelde ook beter dan verwachte inkomsten en inkomsten voor het fiscale tweede kwartaal en het volledige jaar.

Marvell-technologie – De halfgeleideraandelen daalden met 6,9% nadat het bedrijf zwakker dan verwachte inkomsten en inkomsten rapporteerde voor het meest recente kwartaal. Ook de omzetvooruitzichten voor het vierde kwartaal waren lager dan analisten hadden verwacht.

PagerPlicht – De aandelen van het IT-bedrijf stegen met meer dan 4% nadat het een lichte winst rapporteerde over het derde kwartaal, waarmee het de analistenverwachtingen van een verlies overtrof. De omzet was beter dan verwacht.

Plaats een reactie