Apple blijkt groot bitcoin fan | Microstrategy bereikt mijlpaal | Crypto nieuws vandaag | #855

laatste update: 05-2023


Wow, Apple heeft al jaren de Bitcoin whitepaper verborgen in hun besturingssysteem. Snoop Dogg is minder terughoudend over zijn liefde voor crypto, en stapt het podium op met een gouden Ledger om zijn nek. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:23 Microstrategy op stoom; wederom voor miljoenen aan BTC gekocht
02:17 Bitcoin whitapeper verborgen in Mac OS
04:54 Zwitserse PostFinance gaat cryptodiensten aanbieden
08:33 Miner USBC gaat weer minen bij Niagara Falls
11:28 Snoop Dogg op podium met gouden Ledger om zijn nek
12:52 Koerrrsen koerrrsen!
15:37 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “Apple blijkt groot bitcoin fan | Microstrategy bereikt mijlpaal | Crypto nieuws vandaag | #855”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Do you seriously believe that every investment platform offers the same level of protection as Papayahub?! They have some serious standards! Just give papayahub a try.

  3. I've only seen the best interest rates from investments in the webcam industry, like PapayaHub, for example.

  4. I work with PapayaHUB. In just 5 months, I made a profit of +150%.

  5. "Our greatest fear should not be of failure but of succeeding at things in life that don't really matter." _Francis Chan

  6. Krijgt Apple zijn eigen bitcoin? Of hebben ze die niet al soort van met die credits die je in iTunes e.d. kunt besteden?

  7. hallo, ik ben nieuw in cryptocurrency en ik begrijp niet hoe het echt werkt. Kan iemand mij helpen met de juiste benadering van beleggen en goede winst maken met investeringen in cryptocurrency?

Reacties zijn gesloten.