Angstaanvallen: #1 tip paniekaanvallen of angst overwinnen voor altijd:

laatste update: 08-2022


Deze video gaat over hoe angstaanvallen, paniekaanvallen of angsten te overwinnen tot op het bot en voor altijd, zodat je vol vertrouwen en vrij van angsten je leven ten volle kan gaan beleven. Symptomen van angstaanvallen zijn: slapeloosheid, onrust, vermoeidheid, nekklachten, rugklachten, zweten, hartkloppingen, trillen op je benen, kortademigheid, versnelde ademhaling, overmatige transpiratie, hoge bloeddruk, vlekken voor je ogen zien, klamme handen, hoofdpijn, duizeligheid, koude rillingen, dreiging flauw te vallen, droge mond, schouderklachten, hyperventilatie, lage weerstand, niet lekker in je vel zitten, vaak ziek zijn
Blog: hoe voorbij acute angst (werkt onmiddellijk! + stappenplan voorbij wortel van alle angst)
Facebook:
Twitter:
Abonneer je op deze channel: g

30 gedachten over “Angstaanvallen: #1 tip paniekaanvallen of angst overwinnen voor altijd:”

 1. Sla'tje slaan uit angsten, het zal weer ns niet, verkoop je ook mondkapjes tegen Corona voor 50 euro per stuk?

 2. Voor de mensen die alles gratis willen… een tip. Ik leef wel in angst, maar mn angstaanvallen heb ik niet zo erg meer gehad (heb t 10 jaar ang bijna elke dag gehad, een hel kan ik je zeggen). Door een cursus ben ik er vanaf dat komt, omdat ik mezelf ben gaan accepteren. Zodra er weer een aanval kwam dacht ik meteen, oke ik ben nu heel bang. Ik weet dat dit een teken is, wat gaat er nu mis waarom ik paniek krijg? 9vd 10 kwam t, omdat ik.iets deed wat ik.eigenlijk helemaal niet wilde. Ik stond los van mezelf. En nu 12 jaar later NIKSSSSS, maargeef toe ben er nog lang niet. Mn traumas moet ik nog verwerken, dat weet ik dan weer niet hoe t moet. Wss ook accepteren en t uithuilen, dat er niemand was die kon helpen. Dat t pijn echt is en t oke is alles eruit te gooien. Denk dat dat helpt.

 3. Eigendom (vooral woning) op je eigen naam…en minder gefrustreerde en jaloerzie-zieke mensen tegenkomen…zal al veel helpen…

 4. Mensen die echt opzoek zijn naar goede begeleiding bij angstklachten, zoek eens op Geert Verschaeve.
  Mijn persoonlijke held!

 5. Dit volg ik nu en ik zeg het eerlijk wat mooi om te zien hoe alles werkt en erg behulpzaam om je leven weer op de rit te krijgen .

 6. Hi,

  Ik ben 20 en heb nu ook 2x last gehad van een korte paniekaanval. De huisarts zegt dat ik overprikkeld ben en maar even rustig aan moet doen. Ik ben een maand niet uit geweest en heb het toen weer eens een beetje geprobeerd, waarschijnlijk heb ik te gek gedaan en heb de dag erna een kleine terugval gehad waarna ik er nog een aantal dagen last van had maar dan in t klein. als ik nu uit zou gaan weet ik dat het mis gaat omdat ik de drukte en felle lichten niet aan kan. Ik heb best veel dingen hierover opgezocht en merk toch dat het waarschijnlijk de felle lichten/lasers waren die mij triggerden waardoor ik eerst een aantal schokken door mijn hele lijf voelde en niet meer scherp kon zien waar ik was, de eerste keer was erger dan de 2e keer, toen herkende ik het naar een paar opeenvolgende schokken en ben ik met hoofd omlaag zo snel mogelijk maar buiten gelopen.
  Helaas komen de filmpjes die ik kijk zoals dit vaak net niet overeen met wat ik voel.
  Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn of iemand die dit ook op deze manier herkend?
  Ben hier namelijk nog erg zoekende in en wil er graag achter komen zodat ik er misschien wel wat aan kan doen.

Reacties zijn gesloten.