Amerikaanse banken testen CBDC | Gaat EU privacy-coins verbannen? | Crypto nieuws vandaag | #757

laatste update: 12-2022


Amerikaanse banken zijn bezig met het testen van de digitale dollar op blockchains. Daarnaast bestaat de kans dat de EU privacy-coins wil verbannen. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:00 BlockFi zit klem, volgende slachtoffer FTX?
05:51 EU lijkt bezig met plan om alle privacycoins te gaan verbieden
09:35 Circle: USDC nu bruikbaar met Apple Pay
11:58 Verkoopcijfers hardwarewallets door het dak
14:32 US start met grootschalige CBDC test
19:05 Koerrrsen koerrrsen!
23:40 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

19 gedachten over “Amerikaanse banken testen CBDC | Gaat EU privacy-coins verbannen? | Crypto nieuws vandaag | #757”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Interessante update, bedankt👍. Vraagje: Komt Telcoin ook in jullie list? 🤔🌷

 3. Het hele principe van Crypto is dat het geen moer uitmaakt wat de overheid ervan vindt … een munt verbieden heeft dan ook geen enkele toegevoegde waarde! Als de overheid dus aangeeft Privacy Coins te willen verbieden, dan wordt het JUIST tijd om daar meer van aan te schaffen!

 4. Het bannen van privay-coins is Koren op de MOLEN van KAAG, die de 100€ check wil doorvoeren. En Apple is erg slim door Circle te dienen, zodat ook al die betalingen gevolgt kunnen worden.

 5. De eu politiekers maken west Europa arm. Arm. Arm. Zelf zullen ze daar geen last van hebben. Blij voor hun

 6. bij bitvavo kun je ook heel veel cryptos niet naar een hardware wallet zenden? is al meer dan een jaar zo, ik vraag me af of zij die crypto wel hebben.

 7. blox zou bij bitvavo wel eens mogen vragen hoe het zit met cryptos met deze This asset is currently in trading only mode. Asset deposits and withdrawals will be enabled at a later date.Dit is bij sommige cryptos al heel lang zo, je kunt ze dus niet veilig op een hardware wallet plaatsen, heeft bitvavo deze cryptos wel in bezit of ben ik lucht aan het kopen?

 8. HALLO AXEL leuk dat je er bent mooi avond groetjes tot morgen dan weer ook groetjes aan Jari!!!😀😀😀✌👌👋

 9. "I believe that the only courage anybody ever needs is the courage to follow your own dreams." -Oprah Winfrey

 10. Gelekt wetsvoorstel voor geen privacy meer, AKA vast laten wennen aan het idee.

 11. Ik ben bij BLOX weggegaan omdat 1, je bij BLOX alleen kan handelen via de app en BLOX hanteert te hoge kosten.

 12. De E.U. was ooit voorstander van grondrechten als privacy.
  Tijden veranderen.

 13. Vraagje: sorry ik ben een tijdje weggeweest. Beste Axel wat is met btc gebeurt? Ben je daar weg of wat is gebeurd? Bvd

 14. Ik ben blij dat ik destijds in crypto ben gestapt, want het was financieel een keerpunt voor mij en het was mijn beste beslissing tot nu toe

 15. Volgens mij wordt de cbdc van de centrale banken de grootste privacycoin, tenzij alle transacties openbaar te verifieren zijn op de blokchain

  Dus als ze privacy coins gaan verbieden, hoop ik dat er iemand een rechtzaak begint tegen de centrale bank, met de verplichting dat bij iedere betaling de identiteit van de ontvanger en betaler moet worden geverifieerd, op dezelfde manier als bij privacycoins xoals bijv. Monero.

  Dit zou betekenen dat bij verdenking van bijv omkoping, heel makkelijk door de centrale bank gekeken kan worden of er connecties zijn tussen twee personen. Prima middel tegen corruptie, want volgens mij ligt de beslissing van zo'n onderzoek bij een officier van justitie. Ik denk niet dat alle oficieren van justitie of alle journalisten corrupt zijn.

Reacties zijn gesloten.