Amazon-ontslagen lopen door tot 2023 Door Reuters

laatste update: 12-2022©Reuters. FILE PHOTO: Amazon-dozen worden gestapeld gezien voor bezorging in de wijk Manhattan in New York City, 29 januari 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo

(Reuters) – Amazon.com Inc (NASDAQ:) zei donderdag dat er meer rolverminderingen zouden zijn naarmate het jaarlijkse planningsproces zich uitstrekt tot volgend jaar en leiders doorgaan met het doorvoeren van aanpassingen.

“Die beslissingen zullen begin 2023 worden gedeeld met de getroffen werknemers en organisaties”, zei Andy Jassy, ​​die in 2021 de CEO van het bedrijf werd, in een brief aan Amazon-medewerkers.

Jassy voegde eraan toe dat het bedrijf bezig was met een jaarlijkse beoordeling van de operationele planning, waarbij het beslissingen nam over wat er in elk van zijn activiteiten zou moeten veranderen.

Amazon heeft nog niet besloten hoeveel andere rollen door de verhuizing worden beïnvloed.

De online retailer ontsloeg woensdag enkele werknemers in zijn apparatengroep en een persoon die bekend is met de zaak zei dat het bedrijf nog steeds gericht was op het schrappen van ongeveer 10.000 banen, onder meer in de retaildivisie en human resources.

Plaats een reactie