Altseason zet door. ETH breekt records! + Analyse BTC/HOT/IOTA/VET

laatste update: 08-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/HOT/IOTA/VET. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

0:00 intro
1:10 BTC
6:21 ETH
10:58 HOT
13:49 IOTA
14:51 VET

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

21 gedachten over “Altseason zet door. ETH breekt records! + Analyse BTC/HOT/IOTA/VET”

  1. Dag John, bedankt voor de Vechain bevestiging die ik zelf ook zo ingeschat had. Altijd fijn om de bevestiging te ktijgen👍

  2. Goedemiddag,

    Wat een mooie verwachting voor ETH, 10,5 k. Weer bedankt voor je mooie en uitgebreide analyse John 👍🏻😀

  3. Bedankt voor de update! Er is wel een sterke daling ineens in de koers van BTC ontstaan. Tegen de verwachting in?

  4. Groeten allemaal en leuke video ?? te. Ik zie cryptocurrency nog steeds als een van de beste digitale investeringen, vooral als het om Bitcoin gaat, de meeste contentproviders benadrukken eigenlijk niet het verschil en de overeenkomsten tussen een investeerder en een handelaar in cryptocurrency. Negen van de tien propageren altijd het idee om je munten vast te houden in afwachting dat ze op een dag in waarde omhoogschieten, maar de echte ondernemer met winst in gedachten neemt niet noodzakelijkerwijs het risico om te wachten, maar maakt in de kortst mogelijke tijd winst die al dan niet in de toekomst niet worden verworven door holding. Ik heb wat onderzoek gedaan en ontdekte dat er meer te leren is in andere om goede winsten te maken, en zo kwam ik meer te weten over de schoonheid van daghandel ????. De gemakkelijkste route om te nemen zou zijn om geleid te worden door een zeer succesvolle handelaar met geweldige signalen en strategieën, er zijn nogal wat signaalaanbieders die ik heb gebruikt, maar Rick Allen Jr was verreweg de beste ?, met zijn gids en signalen ?? ik was in staat om mijn Bitcoin-portfolio te laten groeien van 1,2 btc naar een totaal van 7 btc binnen 3 weken na actieve handel, je kunt hem bereiken via Telegram @rickjrcryptosignals

  5. Top video weer, John! Zou je morgen een video willen maken van BNB. Die ziet er spannend uit zowel met de dollar paar, als de ETH paar.

  6. Hi, wil je vandaag DOGE behandelen als je nog een video maakt? Hij is de descending triangle VOLLEDIG uitgebroken op de 15m en ben benieuwd naar jouw analyse!

Reacties zijn gesloten.