Altcoins Maken Zich Op Voor Inhaalslag?! Ethereum Staat Op Klappen!!

laatste update: 12-2023


Altcoins Maken Zich Op Voor Inhaalslag?! Ethereum Staat Op Klappen!!

🔶Voetbal Actie Bitvavo!!

Nederland – Ireland (Amsterdam)
Actie Period: Maandag 30 Okt tm Zondag 12 Nov
Trekking Winnaars: Maandag 13 November
Wedstrijd: Zaterdag 18-11-2023: 20:45
Prijzen: 5x 2 tickets

Nieuwe gebruikers:
Bestaande gebruikers:

🔶Maximaal profiteren van de markt door te traden tegenover verschillende BTC en USDT pairings? Wij gebruiken hier al jaren het platform van Bybit voor.

➡️

🔶 Snel, veilig & vertrouwd je crypto currency aankopen bij Bitvavo.
Iedereen die zich bij Bitvavo aanmeldt en het KYC-proces voltooit, ontvangt via deze link een welkomstbonus van €10!

➡️

Check Hier Onze Trading Leerprogramma’s :
🔶
🔶(Gratis) Cursus / Leerprogramma:
___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
/ doopiecash
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#aandelen #bitcoin #live

15 gedachten over “Altcoins Maken Zich Op Voor Inhaalslag?! Ethereum Staat Op Klappen!!”

 1. Aandelen jongens? zijn enorm gezakt en nu paar dagen groen tja..alle respect voor jullie maar geef mij maar crypto..alleen bitcoin in bear market dca doen brengt veel meer op maar ieder zijn ding…beide ok kan

 2. Bedankt weer mannen. Morgen veel plezier en succes bij het signeren in de Boekhandel!!!!!

 3. Met alle respect wij rijden in andere autos bro werd alle kanten geduwd met mijn polo

 4. Lekkere stream weer👊
  Alleen niet eens over VeChain. Is een coin die usecase heeft in de echte wereld en ook elk kwartaal haar financiële situatie deelt met geïnteresseerden. Dat straalt naar mijn mening volwassenheid uit. Voor veel crypto cowboys niet sexy, maar wel wat je juist wil binnen de crypto wereld, transparantie!Staat er tegenover BTC net zo rekt voor als Solana 1 maand geleden en we weten allemaal hoe hard die weer aan het vlammen is.
  Ga zo door jongens! 🔥

 5. Bedankt voor de stream mannen. Ik denk dat Chris toch de formule 1 auto heeft gekocht en dat jullie hem met ze allen zijn gaan ophalen voor de video?!😁

 6. 16:36 Makkie was het, alsof er matchfixing in de sport is.. Of het waren de stoten op z'n buikie 😉. Veel mensen zien dat niet he. Ook Jayjay had bij de Telegraaf dezelfde denkwijze… mooi dat het beter uitpakt voor onze Brabander.
  Denk wel dat hier de meeste streams vanaf komen he 🤷‍♂Geen idee hoe dat komt.. HAHAHA 😊
  👍

 7. Hallo, dank weer voor jullie content…… Mag ik vragen wat jullie van de mogelijkke bounce van de Dollar vinden….. DXY zou ervoor kunnen zorgen dat de cryptomakrt weer behoorlijk naar beneden gaat de komende tijd…… Of heb ik dit misschien gemist in een andere content van jullie? Dank!!4

 8. 📌Bedankt voor je video's vriend, TA is allemaal goed en wel, maar ik vind het echt verbijsterend dat alle grote aandelen, jullie knollen, alleen naar pure TA kijken en het grotere verhaal van waarom de aandelen explosief groeien en waarom de toekomstperspectieven mogelijk zijn niet zo hoog zijn, negeer volledig hoe rooskleurig het ook lijkt. Het is op de een of andere manier onverantwoord om het feit te negeren dat elke ETF-lancering tot nu toe heeft geresulteerd in een grote run aan de top van aandelen. We bevonden ons al op wankele grond met een historisch laag volume en een vooruitgang op bijna alle walvisgebieden, waardoor we ternauwernood een bearmarkt op de lange termijn konden vermijden. ..Er moet meer nadruk worden gelegd op daghandel, omdat deze minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbaarheid van de markt..Ik heb in minder dan 6 weken meer dan 9 BTC verdiend door daghandel met Manueljose, Insights en Signals, dit is een van de beste media voor hedging Uw vermogen neemt af, de zaken worden pessimistisch….

 9. Ik hoor jullie regelmatig praten over content die nog gaat komen. Hebben jullie er al eens over nagedacht om content ook in het Engels aan te bieden?

  Ik vraag me toch af of er geen motortje bij staat in de garage, als het geen tweede auto is ;). Ducatitje ofzo… Zou ik als motorrijder helemaal te gek vinden.
  OF een nieuwe racesim. Aangezien Berry in de livestream zegt "Als je meer met ons in de sim hangt" met een snelle blik naar Chris ;). Ben benieuwd!

Reacties zijn gesloten.