Alles wat JIJ moet weten over de TROONREDE – Prinsjesdag 2022


Vandaag was het de derde dinsdag van september, ofterwijl: Prinsjesdag. Vandaag werd de troonrede voorgelezen door de koning. Dit brengt veel financiële beweging met zich mee. Zo ook voor vermogensbelasting, inkomstenbelasting en het plafond voor de energie en gas-prijzen.

💰 Begin met beleggen bij DEGIRO:
🚀Gratis aandeel bij Trading 212:
💸 Crypto kopen via Coinmerce:

Krijg je niet genoeg van aandelen en ben je op zoek naar nog meer informatie over investeren in 2022?
Open dan deze beschrijving en zet jezelf op weg naar financiële vrijheid!

Welkom op mijn kanaal Yorijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video en weer wat hebben bijgeleerd over investeren in aandelen en beleggingen. Vergeet dan zeker niet te abonneren hierboven om geen enkele video te missen!

Persoonlijk beleg ik via DEGIRO. Ik heb deze broker gekozen omdat zij lage kosten bieden en een ruim aanbod aan handelsproducten.
Wilt u ook beleggen in Nederland via DEGIRO? Maak hier gratis een account aan:

Ben je meer geïnteresseerd in beleggen in Crypto en ben je op zoek naar een website waar je goedkoop en snel Crypto kan kopen? Doe dat bij Coinmerce via onderstaande link:

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

Zelf ben ik dit kanaal gestart om mijn weg naar het beste beleggingsportfolio te documenteren en hiermee anderen op weg te helpen bij hun eerste stappen op de beurs. Zelf ben ik ondertussen 5 jaar actief bezig met aandelen kopen en verkopen. Nu wil ik mijn ervaring en expertise dan ook met jullie delen door middel van Yorijk!
In mijn video’s behandel ik vooral thema’s zoals “Welke aandelen kopen voor je DEGIRO portfolio?”, “Wat is de beste EFT 2022 en beste Broker 2022?“ en “Hoe start je met beleggen in Nederland?”. Verder deel ik ook maandelijks mijn DEGIRO portfolio zodat jullie een goed inzicht krijgen van welke aandelen kopen via DEGIRO.
Daarnaast deel ik met jullie ook mijn beste tips & tricks voor investeren in aandelen voor beginners en de beste ETF voor beginners!

Hoe moet je beleggen aandelen is een vraag dat ik vaak krijg. En nog specifieker, in welke aandelen beleggen 2022? Dit is zeer afhankelijk van wat je doelen van je beleggingsportfolio zijn! Hier geef ik maandelijks een overzicht hoe mijn aandelen portfolio ervoor staat:

Naast een maandelijkse update van mijn beleggingsportfolio, maak ik ook één maal per maand een video waarin ik mijn favoriete aandelen voor de desbetreffende maand opsom! Zo blijf je steeds op de hoogte van de aandelen die interessant zijn om in te investeren:

Weet je niet waarin je moet investeren en start je maar net met beleggen in 2022? Dan zijn ETF’s een goede keuze als beginnende belegger. Hierdoor beleg je in een mandje van aandelen en heb je spreiding binnen je portoflio. Leer hier alles over ETF’s:

Als laatste, beleg ik ook in Crypto en Bitcoin. De Crypto Markt is volatieler en je kan dus grotere winsten en verliezen maken op een kortere tijdsperiode. Wees dus op je hoede! Ben je benieuwd naar mijn Crypto Portfolio?

Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwste video’s en uploads? Abonneer je dan zeker via deze link:

DISCLAIMER:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

5 gedachten over “Alles wat JIJ moet weten over de TROONREDE – Prinsjesdag 2022”

 1. https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/kamerstukken/2022/09/20/tabellen-marginale-druk-pakket-belastingplan-2023/Tabel%20marginale%20druk.pdf

  Als ik deze tabel zie lijken de meesten er idd wel aardig op vooruit te gaan (is wel maar 1 voorbeeldsituatie… maar toch)
  Schrik me wel de pleuris van die marginale belastingdruk in 2023.
  Voor vrijwel niemand met een middeninkomen loont het nog om extra te werken of je best te doen voor een hoger loon. Je mag er in het ergste geval 87%(!) weer van inleveren 😲
  “Werken moet lonen”, wordt gezegd. Ik heb er mijn twijfels over.

 2. 1200m3 gas / 2400kwu….wie stookt zn huis hier warm mee in de winter?Het rantsoeneren is begonnen.
  De NAM ,die gewoon het goedkope gas aan u, tegen woekerwinsten levert,gaat het nog veel duurder maken.
  De communistische staat gaat ons helemaal uitkleden.

Reacties zijn gesloten.