ALIEXPRESS | INSTAGRAM ADV | WERKT HET ECHT? | TELL SELL | SHNS

laatste update: 10-2023


Je kent dat vast wel, van die advertenties die op instagram of facebook voorbij komen. Sommige zijn erg interessant! Voor mij wel, ik bestelde ze en testte ze! Van handy stitchy, tot de cookit. Ik heb zelfs Chanel, Gucci en Louis Vuitton nagel stickers. Het was voor mij heel erg leuk om deze video te maken! Laat weten wat jij ervan vindt!

Ik draag: shirt, Monki maat XL, lipstick, Mac, Lady Danger, kettingen zijn al wat ouder.

Give away stickers cup B, cup C: DM me op instagram!

Dit zijn de items:
1. Stickers Chanel, Gucci, LV:
2. Stickers goud:
3. Pincet:
4. Tape:
5. Bluetooth Draadloze Afstandsbediening:
6. Enkelbandje:
7. Boobstickers: weet niet meer
8.Lift cup F:
9. Handystitch:
10. Cookit:
11. Face mask:
12. Gezicht Bandage Slim Lift Up:

Volg me ook op:
♡ Instagram
♡ Blog
♡ Twitter
♡ Facebook

#chanelnagelstickers #gezichtsbandage #aliexpress

30 gedachten over “ALIEXPRESS | INSTAGRAM ADV | WERKT HET ECHT? | TELL SELL | SHNS”

 1. Moet altijd zo lachen om jou video’s😂❤️ waar is je rode lippenstift van 😍

 2. vind je vlogs zo grappig en leuk hihi wat ben je een geweldig persoon meid,je kleding is echt inspirerend <3

 3. Ow Edith wij zijn hetzelfde 🤪🤪 ik ga stuk om je , ik bestel ook die dingen maar trap niet in de Smilebright voor witte tanden een stift helpt ook niet! Of zo’n curvebroek voor over je buik zodat je wel 2 maten kleiner bent! Kom er niet eens in 😂😂

 4. De hele tijd met een big smile zitten kijken, weer heerlijk gelachen. 👍💄

 5. Net mijn man naast me wakker gelachen, graag een deel 2 🤣🤣🤣.

 6. Geweldig leuke video hillarisch vooral dat laatste Edith .Wat ben je toch een leuke vrouw heb weer heerlijk gelachen voor herhaling vatbaar 😂😂😂😘😘😘

 7. Hahaha ohh zo gelachen😂 geweldige video! Die kin shaper is toch wel mn favoriet 😂😂😂

 8. Ohww wat weer een heerlijke video!!! Fijne Maandag Edith😘

 9. Wij gebruiken dat gezichtsmasker op werk in combinatie met een mondkapje. Lekker beschermd 😄🙌

 10. Er zit weinig soeps bij. Zonde van je geld en slecht voor het milieu lijkt me🙄

 11. Heerlijk weer jouw vlog!!!! Altijd word ik hier zo blij van!!! Heb jij eigenlijk een Chanel tas Edith? Omdat je zo'n fan bent! Is wel een droomtas!

 12. Wat een geweldige video! Ik heb zo om je gelachen. Je bent echt hilarisch. Zo lekker herkenbaar ook!

 13. Leuke video! Mijn poes heeft de hele vlog met gespitste oren mee zitten kijken 😜😂🤣 kon geen genoeg krijgen van de vogel geluidjes op de achtergrond!!!

 14. Kan je online shoppen en thuis passen van Zara, Mango, H&M? Ik kan niks leuks vinden voor mijn maat. Misschien krijg ik dan ook ideeen. Thank you 💞

 15. En nu moet ik vooral niet naar Ali gaan… hahaha. Die advertentie op FB met allerlei producten zijn heel vaak van winkels die ze ook van ali of wish halen maar ze duurder door verkopen (a.k.a. dropshippers). Niet allemaal maar als je denkt: dat zou ali ook kunnen hebben… dan komt het vaak wel daar vandaan.

 16. Dat face shield was wel fijn om in de zorg te gebruiken, wel altijd in combinatie met een mondmasker dragen! ☺️ zo een gezichtsmasker is ook vooral om zelf niet besmet te worden met Corona (ogen),
  Een mondmasker is om de ander niet te besmetten. Combinatie zou top zijn!!

 17. Hahahahahaha Edith! Ik heb me kostelijk vermaakt met deze video. 😁

 18. Dat naaimachientje heb ik ook zo gekregen met lapje. Werkte voor geen meter bij mij.

 19. Lime groen is verschrikkelijk. Vaak gebruikt als babykamer kleur 😩

 20. Wat heb ik kunnen lachen heerlijk, leuk kanaal heb je👍😂🙈🥰

 21. Ik heb blauw gelegen van het lachen! Super leuke video❤️😄😂

Reacties zijn gesloten.