Alien Verkocht Voor โ‚ฌ1400,- | Space Game ๐Ÿ‘พ Update Epoch 2 | Passief Inkomen NFT PROJECT | POLYGON

laatste update: 12-2022


In deze video laat ik het vierde NFT project zien waarmee ik een passief NFT portfolio aan het opbouwen ben: Space Game ๐Ÿš€๐Ÿ‘พ๐Ÿ”ซ

________________
Het is mijn doel om een NFT portfolio op te bouwen met een passief inkomen van 10.000 euro per maand. ๐Ÿš€

In mijn volgende video`s neem ik je mee in de projecten waar ik in ben gestapt en welke keuzes ik maak om mijn portfolio te laten groeien.

HANDIGE LINKS โคต๏ธ
๐Ÿ‘‰ Check onze discord channel

๐Ÿ‘‰ Facebook groep: NFT Passief โ€“ Alles over een passief inkomen creรซren met NFT:

๐Ÿ‘‰ Wil je beginnen met NFT`s maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is deze gratis video training echt een aanrader!

๐Ÿ‘‰ Heb je al wat ervaring met het kopen van NFTs? En wil je er een passief inkomen mee creรซren? Check dan onze NFT Masterclass: De weg naar een passief inkomen met NFTs:

๐Ÿ‘‰ Mijn favoriete crypto broker voor NFT`s:

๐Ÿ‘‰ Verdien gratis 25 euro aan crypto via Coinbase (via learn and earn + bonus):

#nft #nftnederland #nftstaken #nftpassief
__________________________________________________________
Disclaimer: dit is geen financieel advies. Mijn kanaal is alleen voor amusementsdoeleinden. Niets dat besproken is, is bedoeld om te worden gebruikt als investerings-, financieel, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of soortgelijk advies. Alle inhoud die door mij is gemaakt, besproken en/of uitgedrukt, is puur op meningen gebaseerd.

1 gedachte over “Alien Verkocht Voor โ‚ฌ1400,- | Space Game ๐Ÿ‘พ Update Epoch 2 | Passief Inkomen NFT PROJECT | POLYGON”

Reacties zijn gesloten.