Akkoord bereikt schuldenplafond VS | Mijlpaal voor Bitcoin Ordinals | Crypto nieuws vandaag | #885 in 2023

laatste update: 09-2023


Afgelopen weekend is een akkoord bereikt in Amerika omtrent het schuldenplafond, de koersen reageerde hier goed op. Daarnaast heeft het Ordinals protocol de mijlpaal van 10 miljoen inscripties bereikt. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:53 Akkoord bereikt schuldenplafond VS
03:08 Mijlpaal Bitcoin Ordinals
05:06 Mijlpaal BTC Direct en BLOX
06:34 Toekomstvisie Arthur Hayes
09:13 Koersanalyse
12:59 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Akkoord bereikt schuldenplafond VS | Mijlpaal voor Bitcoin Ordinals | Crypto nieuws vandaag | #885 in 2023”

  1. Team van BLOX op YT kanaal wens ook een mooi avond lekker slappen dag dag😀😍🥂

  2. "Zeker niet verkeerd"…lol…want men maakt vaak nog meer rendement??

Reacties zijn gesloten.