Airbnb, geavanceerde micro-apparaten, Match Group en meer

laatste update: 11-2022


Het Airbnb-logo is te zien op een kleine minipiramide onder de glazen piramide van het Louvre-museum in Parijs, Frankrijk, 12 maart 2019.

Karel Borden | Reuters

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in uitgebreide handel.

Airbnb — De accommodatievoorraad daalde na sluitingstijd met ongeveer 6,6%, zelfs nadat het bedrijf beter dan verwachte kwartaalresultaten en inkomsten rapporteerde. Tijdens de winstoproep van Airbnb zei het management dat de trends in het herstel per regio verschillen en dat de wereldwijde annuleringspercentages voor het derde kwartaal hoger waren dan het niveau van 2019, maar onder het niveau van 2021 en 2020.

Geavanceerde micro-apparaten — De chipmaker zag zijn aandelen met meer dan 4% stijgen, ondanks het rapporteren van kwartaalresultaten en het geven van richtlijnen die de verwachtingen van analisten overtroffen. De resultaten van alle vier de bedrijfssegmenten van het bedrijf waren beter dan het bedrijf had genoemd in zijn waarschuwing van oktober.

Match groep — Aandelen van de dating-app-exploitant stegen met 13% nadat het bedrijf volgens StreetAccount een hoger dan verwachte omzet boekte voor het derde kwartaal. De vooruitzichten voor het huidige kwartaal voor aangepast bedrijfsresultaat kwamen ook boven de schattingen van StreetAccount uit.

intuïtief — De TurboTax-operator zag zijn aandelen met 3% stijgen nadat het bedrijf zijn financiële kwartaalresultaten had bekendgemaakt. Intuit verwacht nu dat de niet-GAAP-winst per aandeel en de omzet voor het fiscale eerste kwartaal boven het eerdere richtbereik zullen liggen, ondanks de “verslechtering” in de kredietkarma-verticalen. Het bevestigde ook zijn vooruitzichten voor het hele jaar.

Plaats een reactie