AEX saai? Kijk naar Volkswagen, Tesla, OCI, Plug Power en Enphase Energy

laatste update: 06-2023


De AEX saai? Het niveau van de index schommelt al vier maanden rond de 750 punten. Bij Markets Are Everywhere gaan we dan op zoek naar andere markten waar wel spanning en sensatie te beleven is. Die zijn er op het moment genoeg. Het rommelt bij Volkswagen, ambitie genoeg bij Tesla, boze aandeelhouders bij OCI, een bestuur bij Plug Power dat loze beloften blijft maken en een roller coaster ride bij het aandeel Enphase Energy.

#AEX #Tesla

4 gedachten over “AEX saai? Kijk naar Volkswagen, Tesla, OCI, Plug Power en Enphase Energy”

  1. Enphase beetje hetzelfde verhaal als Alfen, naar mijn mening een opgehyped aandeel dat meeprofiteert door instroom van ESG kapitaal. Laadpalendichtheid in Nederland is het beste ter wereld, kortom deze markt raakt verzadigd. Daarnaast is en blijft een laadpaal een product wat niet uniek is.

  2. Als we toch over verzoeken hebben; Kendrion. Meer een industrial, minder automotive. Hogere marge in de toekomst. Wat denken jullie?
    En wat denken jullie van mooie productiebedrijven, zoals Aalberts, TKH en Nedap.

  3. Bedankt weer voor deze market update, nou ik ben wel onder de indruk van het OCI verhaal ! Aegon kwam met aardige resultaten en de koers reageerde positief. Hebben jullie nog een mening over ASR en NN, Wie van deze 3 verzekeraars zouden volgens jullie het meest kansrijk zijn voor de langere termijn?
    Groet Nico.

  4. Dank voor jullie kommenraar. Kunnen jullie ook eens jullie visie op Blackrock geven?

Reacties zijn gesloten.