Aex dag opties verhandeld met winst 525 euro, aandeel Adyen short, Aperam Dividend ontvangen

laatste update: 12-2023


Alle gemaakte transacties. Wat ik vanochend heb verhandeld met call en put opties op de aex index. Dividend ontvangen van Aperam en kleine speculatieve short positie ingenomen op Adyen voor een milde terugval. Voor mogen speculatieve short call spread opgenomen en November expiratie short call spread.

Persoonlijke doel is in 5 jaar tijd 100.000 euro aan waarde opbouwen met een maandelijkse inleg van 1000 euro of meer. Mijn uitdaging is jaarlijks minimaal 20% rendement maken op de investerings kapitaal. Om mijn doelen te bereiken, zal ik gebruik maken van long short aandelen, put en call opties, obligaties, account margin en aantrekken van vreemd vermogen. Zodra mijn investeringskapitaal boven een serieus niveau komt zal ik de risicos verminderen dmv diverse tools.

1 gedachte over “Aex dag opties verhandeld met winst 525 euro, aandeel Adyen short, Aperam Dividend ontvangen”

Reacties zijn gesloten.