5 gedachten over “AEX beleeft lusteloze week in 2023”

  1. Ik heb een hele andere visie , blijf weg hangt een grote correctie boven de AEX ! Kan maanden gaan duren !

  2. Leuke video!! Zeer aantrekkelijk van begin tot eind. Het verstandigste dat op een lijst van slimme individuen zou moeten staan, is echter om te investeren in verschillende inkomstenstromen die niet afhankelijk zijn van de overheid om geld te genereren, vooral nu zakendoen en beleggen de gemakkelijkste manier zijn om geld te verdienen, ongeacht welke . feest doet het op het ovale kantoor. Ik maak enorme winsten op mijn investering sinds ik begon te handelen met Emory Reuben, zijn handelsvoorspellingen zijn top. Ruben is gemakkelijk te bereiken op Tєlєɠгคm als [BESTWAYTOTRADE]

  3. En toch heb ik er moeite mee dat iemand die de beurs kan voorspellen dat niet doet vanaf het strand van een tropisch vakantieresort.

  4. Vorige week onder de 775 gezakt. Misschien tijd voor een update? Ik hoor het graag!

Reacties zijn gesloten.