ACTIE! Stijgt Bitcoin naar $35.000? De DOLLAR lijkt iets sterker te worden, negatief voor BTC? in 2022

laatste update: 06-2022


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consulant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden. Koerskijken wordt mede mogelijk gemaakt door PrimeXBT. Ga naar de website en maak een gratis account: Vul de promocode BitcoinNL in bij aanmelding en ontvang een 50% welkomstbonus op je storting.

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John. #Bitcoin #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL

In de podcast Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram: L

9 gedachten over “ACTIE! Stijgt Bitcoin naar $35.000? De DOLLAR lijkt iets sterker te worden, negatief voor BTC? in 2022”

  1. Hey John heb je het nieuws gehoord over 2fpool? Een van de groostste mining pools die de laatste dagen massief aan het dumpen waren om de prijs in te drukken? ☹ Ondertussen is men er achter gekomen !

  2. Goedemorgen,

    Voorlopig zitten we boven de 35k, en laten we hopen dat daar nog wat meer bij gaat komen 👍🏻😀

Reacties zijn gesloten.