AAPL, META, MU, PACW en meer

laatste update: 06-2023


Apple-telefoons tentoongesteld in een Apple Store op 4 mei 2023 in Miami, Florida.

Joe Raedle | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de grootste stappen zetten in premarket-handel:

Appel — De aandelen van de iPhone-maker daalden premarket met ongeveer 1% nadat Loop Capital de aandelen van Apple naar beneden had bijgesteld van kopen. Loop voorspelt dat het bedrijf zijn kwartaalomzetverwachtingen voor juni niet zal halen, zei het bedrijf maandag in een notitie.

Meta — Het socialemediabedrijf zag zijn aandelen in premarket met meer dan 1% dalen na het nieuws dat het bedrijf een recordboete van 1,2 miljard euro ($ 1,3 miljard) heeft gekregen van Europese privacytoezichthouders voor de overdracht van EU-gebruikersgegevens naar de VS. De Ierse gegevensbescherming De Commissie vertelde Meta ook om “elke toekomstige overdracht van persoonlijke gegevens” naar de VS op te schorten. Meta zei dat het in beroep zou gaan tegen de beslissing en de boete.

Micron-technologie — De aandelen van de Amerikaanse chipmaker daalden met meer dan 4% nadat de Chinese Cyberspace-administratie operators van “kritieke informatie-infrastructuur” in China verbood om producten van Micron te kopen. Andere chipaandelen daalden ook, waarbij Advanced Micro Devices 1,4% verloor en Nvidia bijna 1%.

Pac West — De aandelen van de nauwlettend gevolgde regionale bank stegen met 3,5% voor de bel. De bank verkocht voor $ 2,6 miljard aan bouwleningen aan een dochteronderneming van Kennedy-Wilson Holdings.

Nike, Voet Locker — De aandelen van Nike en Foot Locker daalden respectievelijk met 1,5% en 2,4% in premarket-handel. De verhuizing komt nadat de matige resultaten van Foot Locker vorige week zorgden voor bezorgdheid over andere sportkledingretailers. Foot Locker miste de top en bottom line in zijn eerste fiscale kwartaal en verlaagde zijn vooruitzichten.

ontwerpkoningen — De aandelen van het aandeel sportweddenschappen stegen ongeveer 3% voor de bel. UBS heeft aandelen opgewaardeerd naar een koop van neutrale rating, en zei dat uitbreiding naar nieuwe markten de groei zou moeten stimuleren.

Zuidelijk Norfolk, CSX — Aandelen van de spoorwegen voegden respectievelijk 1,8% en 1,5% toe in premarket-handel. Norfolk Southern kreeg een upgrade van Citi om te kopen van neutraal, terwijl Wells Fargo het aandeel opwaardeerde van een gelijk gewicht naar overwogen. CSX werd ook door Citi geüpgraded om te kopen.

catalent — De aandelen van het farmaceutische bedrijf daalden maandagochtend met 2,5%. Catalent werd vrijdag door JPMorgan verlaagd van overwogen naar neutraal, waarbij het bedrijf uit Wall Street als redenen de huidige productiviteitsproblemen en macro-economische tegenwind noemde. De aandelen stegen met 15,6% tijdens de vorige handelssessie nadat het bedrijf een bedrijfsupdate deelde.

– Tanaya Macheel, Yun Li, Alex Harring, Hakyung Kim, Samantha Subin en Sarah Min van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie