Aandelenbeurs in bear market rally? | #106 Turbo Journaal | #AEX

laatste update: 12-2022


De aandelenbeurs bevindt zich in een bear market rally, is de algemene gedachte. In zes weken tijd maakten de belangrijkste Westerse aandelenindices ongeveer de helft van het verlies van dit jaar goed. Kwartaalcijfers waren goed, omdat bedrijven hun hogere kosten doorberekenden. Ondertussen zit de consument opgescheept met steeds hogere kosten. De rally is alleen houdbaar als de inflatie onder controle komt en blijft. Op de beurs wordt daarom reikhalzend uitgekeken naar het Amerikaanse inflatiecijfer over de maand juli, dat wordt gepubliceerd op 10 augustus.

Meer over de actualiteit op de aandelenbeurs in het nieuwe Turbo Journaal van deze week. Met aandacht voor de successen van de geplaagde Amerikaanse president Joe Biden, de precaire situatie van TSMC, de gevolgen daarvan voor ASML, de winstwaarschuwing van Nvidia en de overname van AI-bedrijf iRobot door Amazon.

#AEX #BearMarket

6 gedachten over “Aandelenbeurs in bear market rally? | #106 Turbo Journaal | #AEX”

  1. Gelukkig had Polestar al ingespeeld op het bouwen van auto's in Amerika voor Amerika. Overigens het protectionisme wat benoemd wordt is al bezig. Vanwege de vele camera's op Tesla's zijn ze verboden uit een militair gebied, ook in Duitsland (Berlijn) is er al sprake van een ban.

  2. Word het niet tijd om op Google podcasts te uploaden? De updates worden gewaardeerd!

  3. aandelen in Europa zijn koopje, die worden straks overgenomen als ze niet uitkijken!!

  4. Goeie pick met invitae, stijging van 300% in een dag heb ik nog niet eerder mee mogen maken

  5. Dank voor de update weer. Zou je een video over HAL trust kunnen maken? Eigenlijk hoor en lees je daar niet zo veel over terwijl ze belang hebben in veel bedrijven. Ik ben benieuwd hoe jullie HAL analyseren.

Reacties zijn gesloten.