Aandelen worden na sluitingstijd groot: TTWO, CSCO, SNPS

laatste update: 06-2023


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in uitgebreide handel.

Take-Two interactieve software — De aandelen stegen woensdag met 8,1% tijdens de handel buiten kantooruren. Het videogamebedrijf rapporteerde $ 1,39 miljard aan aangepaste inkomsten in het fiscale vierde kwartaal, wat volgens de schattingen van analisten van $ 1,34 miljard overtreft, aldus Refinitiv. Ondertussen misten de schattingen van het bedrijf voor boekingen in het eerste kwartaal en het volledige jaar de verwachtingen van Wall Street.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

Bootschuur Holdings — De aandelen van het cowboylaarzenbedrijf kelderden met bijna 16% nadat de omzet voor het fiscale vierde kwartaal achterbleef bij de verwachtingen van analisten. Boot Barn rapporteerde een winst van $ 1,51 per aandeel, exclusief items op een omzet van $ 425,7 miljoen. Ondertussen hadden door FactSet ondervraagde analisten een winst van $ 1,44 per aandeel en een omzet van $ 441,2 miljoen verwacht. De verwachtingen van de schoenenretailer voor het hele jaar vielen ook onder de schattingen van analisten.

Synopsie — Het aandeel van het softwarebedrijf won woensdagavond 1,9%. Volgens FactSet overtroffen de fiscale inkomsten en inkomsten van Synopsys in het tweede kwartaal de verwachtingen van Wall Street. Het bedrijf rapporteerde een omzet van $ 1,4 miljard, terwijl analisten op $ 1,38 miljard hadden gerekend. Synopsys rapporteerde ook een winstmarge van $ 2,54 per aandeel, exclusief items, waarmee het de schattingen van analisten van $ 2,48 per aandeel overtrof. Synopsys verhoogde ook zijn verwachtingen voor winst- en omzetgroei voor het hele jaar.

Cisco-systemen — De aandelen daalden met bijna 4%, ondanks dat het bedrijf een winst- en omzetstijging rapporteerde voor het fiscale derde kwartaal. Cisco boekte een gecorrigeerde winst van $ 1 per aandeel en $ 14,57 miljard aan inkomsten. Analisten hadden volgens Refinitiv een winst per aandeel van 97 cent en een omzet van $ 14,39 miljard geschat.

Plaats een reactie