Aandelen worden na sluitingstijd groot: SI, MDB, UBER

laatste update: 03-2023


Pavlo Gonchar | Lichtraket | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen na de bel.

Uber — De aandelen van het platform voor het delen van ritten stegen met 2,5% nadat Bloomberg meldde dat het bedrijf een mogelijke spin-off van zijn vrachtlogistieke eenheid afweegt.

Silvergate hoofdstad — De aandelen daalden met 36% nadat het bedrijf aankondigde dat het zijn activiteiten zou afbouwen en Silvergate Bank zou liquideren. Het nieuws komt ongeveer een week nadat de bank waarschuwde dat ze mogelijk niet verder zou kunnen werken en volgt op een reeks financiële problemen en overheidsonderzoeken in de nasleep van de ineenstorting van FTX, een klant van de bank.

MongoDB — Aandelen van de aanbieder van het databaseplatform daalden met 8% na de bel. MongoDB bood zwakke vooruitzichten voor de omzet, maar boekte beats op de bovenste en onderste regel voor het vierde kwartaal.

SVB Financieel — Het aandeel van de financiële dienstverlener daalde met 6% nadat SVB Financial zei dat het van plan is $ 1,25 miljard aan gewone aandelen en $ 500 miljoen aan certificaten aan te bieden.

LeningDepot — De aandelen van de hypotheekverstrekker daalden met 2,6% nadat het winstrapport over het vierde kwartaal de verwachtingen van analisten miste. Het bedrijf rapporteerde een verlies van 46 cent per aandeel en een omzet van $ 169,7 miljoen. Door FactSet geraadpleegde analisten hadden een winstverlies van 27 cent per aandeel en een omzet van $ 190,9 miljoen geschat.

Fossiel — De aandelen van het modeaccessoiresbedrijf stegen met 2%. Ondanks dat Fossil een omzetdaling van 17% rapporteerde voor het vierde kwartaal, stegen de aandelen nadat CEO Kosta Kartsotis verklaarde dat het bedrijf zich inzet om zijn financiële positie te verbeteren door middel van zijn Transform and Grow-strategie.

– Darla Mercado en Tanaya Macheel van CNBC droegen bij aan rapportage

Plaats een reactie