Aandelen worden na sluitingstijd groot: SI, CRM, SNOW, OKTA

laatste update: 03-2023


Voetgangers bij Salesforce Tower in San Francisco, Californië, op woensdag 25 januari 2023.

Marlena Sloss | Bloomberg | Getty Images

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen na de bel:

Verkoopsteam — Salesforce-aandelen stegen meer dan 16% in uitgebreide handel nadat het softwarebedrijf de verwachtingen van analisten voor het fiscale vierde kwartaal overtrof, aldus Refinitiv. Het bedrijf deelde ook sterker dan verwachte verwachtingen voor het fiscale eerste kwartaal en het volledige jaar.

Silvergate hoofdstad – Silvergate Capital-aandelen daalden met meer dan 22% in uitgebreide handel nadat de crypto-gerichte bank een aanvraag indiende om haar 10-K jaarverslag uit te stellen.

Sneeuwvlok – De aandelen van Snowflake daalden met 7% ondanks het feit dat ze het afgelopen kwartaal een top- en bottom-line beat hadden gepost, volgens Refinitiv. Het cloudbedrijf deelde lichter dan verwachte productinkomsten voor de huidige periode. Snowflake kondigde ook een terugkoopplan van $ 2 miljard aan.

Oké — Okta-aandelen stegen ongeveer 13% in uitgebreide handel nadat ze de verwachtingen voor het vierde kwartaal hadden overtroffen, volgens door Refinitiv ondervraagde analisten. Het identiteitsbeheerbedrijf deelde ook sterke omzet- en winstverwachtingen voor de huidige periode, inclusief een onverwachte winst. WPA-prognose voor het hele jaar die ruim boven de verwachtingen uitkwam.

Amerikaanse Eagle Outfitters — De detailhandelsaandelen stegen postmarket met meer dan 6% na het verslaan van de verwachtingen van analisten voor het vakantiekwartaal, volgens Refinitiv. American Eagle Outfitters boekte een aangepaste winst van 37 cent per aandeel op een omzet van $1,50 miljard.

Splunk – Splunk-aandelen daalden met 1% nadat het softwarebedrijf omzetverwachtingen voor het eerste kwartaal en het volledige jaar had afgegeven die niet voldeden aan de schattingen van analisten, volgens FactSet. Afzonderlijk versloeg het bedrijf op de bovenste en onderste regel voor het vierde kwartaal.

Doos – De aandelen van het cloudopslagbedrijf kelderden met 9% nadat Box zijn laatste kwartaalresultaten publiceerde. Het bedrijf bood zwakke verwachtingen voor het eerste kwartaal. Desalniettemin versloeg Box volgens Refinitiv de schattingen van analisten op de bovenste en onderste regel voor het vierde kwartaal.

Celsius Holdings — De voorraad van de maker van de energiedrank daalde postmarket met meer dan 3% na het delen van een onverwacht verlies voor het vierde kwartaal, volgens FactSet. Ook de omzet viel lager uit dan verwacht.

Pure opslag — Aandelen van de ontwikkelaar van gegevensopslag daalden na uren met bijna 8% na het rapporteren van inkomsten in het vierde kwartaal die niet voldeden aan de verwachtingen van analisten, volgens FactSet. De verwachtingen voor de omzetgroei voor het hele jaar bleven ook achter bij wat Wall Street had verwacht.

Stekker stroom – Aandelen van het waterstof-brandstofcelbedrijf daalden met 3%. Plug boekte een verlies per aandeel van $ 1,25 voor het volledige jaar, meer dan het verlies van $ 1,10 per aandeel dat analisten hadden verwacht, aldus FactSet.

Darla Mercado van CNBC droeg bij aan rapportage

Plaats een reactie