Aandelen worden na sluitingstijd groot: PINS, CHGG, TTWO in 2023

laatste update: 03-2023


Andreas Harrer | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen na de bel:

Pinterest — Het aandeel sociale media verloor meer dan 7% nadat de inkomsten voor het afgelopen kwartaal achterbleven bij de verwachtingen van analisten. Pinterest deelde ook de vooruitzichten voor het eerste kwartaal die lichter waren dan verwacht en zei dat het verwacht dat de verkoop met “lage eencijferige cijfers” zal stijgen in vergelijking met de door analisten verwachte groei van 6,9%.

Chegg – Chegg-aandelen daalden 20% in uitgebreide handel na het delen van zwakker dan verwachte omzetverwachtingen voor het eerste kwartaal en het volledige jaar, volgens Refinitiv. Het bedrijf noemde economische onzekerheden en zorgen over de groei van het aantal abonnees.

Skyworks-oplossingen — De halfgeleideraandelen wonnen 3% in verlengde handel na de aankondiging van een aandeleninkoopprogramma van $ 2 miljard. Het kwam ondanks een winstmislukking en lichte vooruitzichten voor het huidige kwartaal.

Take-Two interactief – Het videogamebedrijf zag zijn aandelen met 0,5% dalen nadat het kwartaalomzet boekte die onder de verwachtingen van Wall Street lag. Take-Two boekte een omzet van $ 1,38 miljard, vergeleken met schattingen van $ 1,46 miljard, volgens Refinitiv.

ZoomInfo – De aandelen van het softwarebedrijf daalden na uren met ongeveer 5% na de kwartaalresultaten van het bedrijf over de laatste periode. ZoomInfo rapporteerde beter dan verwachte inkomsten en inkomsten, volgens FactSet. De omzetvooruitzichten van het bedrijf voor het eerste kwartaal en het volledige jaar waren echter lager dan analisten hadden verwacht

Geest luchtvaartmaatschappijen — De luchtvaartaandelen stegen met 3% tijdens langdurige handel na het delen van sterker dan verwachte vierdekwartaalcijfers. Spirit Airlines rapporteerde een winst per aandeel van 12 cent, exclusief items. Door FactSet geraadpleegde analisten hadden gerekend op een winst van 3 cent per aandeel.

Leggett & Platt — Aandelen van Leggett & Platt daalden meer dan 5% in uitgebreide handel nadat de winst over het vierde kwartaal onder de verwachtingen van analisten lag, volgens FactSet. De verwachtingen voor de winst per aandeel voor het hele jaar voor de fabrikant van huishoudelijke en autoproducten voldeden ook niet aan de verwachtingen van analisten.

Tanaya Macheel en Darla Mercado van CNBC droegen bij aan de rapportage

Plaats een reactie