Aandelen worden na sluitingstijd groot: PANW, URBN, INTU, TOL

laatste update: 05-2023


Bouwvakkers bouwen een huis van Toll Brothers in Boca Raton, Florida.

Joe Raedle | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in uitgebreide handel.

Palo Alto-netwerken — Aandelen stegen met 3,5% nadat de winst en omzet van het bedrijf over het derde kwartaal beter waren dan de schattingen. Het cyberbeveiligingsbedrijf boekte een gecorrigeerde winst van $ 1,10 per aandeel en een omzet van $ 1,72 miljard. Door Refinitiv geraadpleegde analisten hadden een winst van 93 cent per aandeel en een omzet van $ 1,71 miljard geschat. De winstverwachting van het bedrijf voor het fiscale vierde kwartaal overtrof ook de verwachtingen.

Urban Outfitters — Het aandeel van de kledingretailer knalde met 6%. Urban Outfitters boekte in het eerste kwartaal een winst van 56 cent per aandeel. Analisten hadden volgens Refinitiv een winst van 35 cent per aandeel verwacht. De omzet overtrof ook de verwachtingen, waarbij het bedrijf $ 1,11 miljard rapporteerde tegenover consensusschattingen van $ 1,09 miljard.

Agilent-technologieën — Aandelen van het laboratoriumtechnologiebedrijf daalden met meer dan 6%. Agilent boekte volgens Refinitiv een winst- en omzetstijging in het fiscale tweede kwartaal. De verwachting voor winst en omzet in het fiscale derde kwartaal was lager dan verwacht.

intuïtief — De aandelen van het belastingsoftwarebedrijf daalden met meer dan 5%. Hoewel de inkomsten van Intuit over het derde kwartaal de verwachtingen overtroffen, vielen de inkomsten volgens Refinitiv onder de verwachtingen. De winstvooruitzichten van het bedrijf voor het huidige kwartaal waren ook lager dan analisten hadden ingeschat.

Tol Broeders — Aandelen stegen meer dan 3% nadat de inkomsten en inkomsten van het bedrijf in het fiscale tweede kwartaal beter waren dan de schattingen van analisten. Het bedrijf zei dat de toename van de vraag die in januari begon, zich heeft voortgezet in het begin van het derde kwartaal.

VF Corp. — De aandelen van het kledingbedrijf stegen met 2% in uitgebreide handel. VF, wiens merken Smartwool en The North Face omvatten, boekte tijdens het fiscale vierde kwartaal een gecorrigeerde winst van 17 cent per aandeel op een omzet van $ 2,74 miljard. Analisten rekenden volgens Refinitiv op een winst van 14 cent per aandeel op een omzet van $2,73 miljard.

Plaats een reactie