Aandelen worden na sluitingstijd groot: NVDA, SNOW, AEO

laatste update: 06-2023


Het logo van NVIDIA zoals te zien op het hoofdkantoor in Santa Clara, Californië, in mei 2022.

NVIDIA | via Reuters

Bekijk de bedrijven die na sluitingstijd de krantenkoppen halen.

Nvidia — Nvidia-aandelen stegen met 19% tijdens uitgebreide handel. De chipmaker gaf sterker dan verwachte omzetverwachtingen voor het fiscale tweede kwartaal, terwijl hij ook beats op de boven- en onderkant rapporteerde in zijn fiscale eerste kwartaal. De voorraad is dit jaar al meer dan verdubbeld.

Sneeuwvlok — Sneeuwvlok tuimelde 11% na uren. Het cloudcomputingbedrijf gaf volgens StreetAccount zwakker dan verwachte productinkomsten voor het tweede kwartaal. Snowflake overtrof de verwachtingen van analisten voor winst en omzet in het eerste kwartaal, volgens Refinitiv.

Amerikaanse Eagle Outfitters — De aandelen daalden met 15% nadat American Eagle Outfitters zei dat het verwacht dat de omzet in het tweede kwartaal zal dalen met lage eencijferige cijfers, in plaats van met 1,6%, volgens de consensusverwachtingen van Refinitiv. De kledingretailer rapporteerde een gemengd kwartaal, waarbij de winst per aandeel in lijn was met de schattingen, terwijl de omzet de verwachtingen overtrof.

Gok? — De aandelen stegen met 3% nadat het kledingbedrijf zijn dividend verhoogde en zijn winst- en omzetverwachtingen voor het hele jaar verhoogde.

elf schoonheid — Aandelen van elf Beauty stegen met 10% in uitgebreide handel. Het cosmeticabedrijf rapporteerde fiscale inkomsten over het vierde kwartaal die de verwachtingen overtroffen op het gebied van top en bottom line. Het bedrijf rapporteerde een gecorrigeerde winst van 42 cent per aandeel op een omzet van $ 187 miljoen. Analisten geraadpleegd door Refinitiv verwachtten een winst van 20 cent per aandeel op een omzet van $156 miljoen.

Plaats een reactie