Aandelen worden na sluitingstijd groot: FDX, FRC, MRK

laatste update: 03-2023


Een werknemer sorteert pakketten in een FedEx Express-vestiging op Cyber ​​Monday in Garden City, New York, VS, op maandag 28 november 2022.

Michaël Nagel | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in uitgebreide handel.

FedEx — De aandelen van het pakketvervoerbedrijf stegen met 9% nadat het een winstmarge rapporteerde in het fiscale derde kwartaal en zijn winstprognose voor het volledige jaar verhoogde. FedEx rapporteerde een gecorrigeerde winst van $ 3,41 per aandeel, wat volgens Refinitiv de schattingen van analisten van $ 2,73 per aandeel overtreft. Ondertussen viel de omzet van het bedrijf onder de verwachtingen. FedEx boekte $22,17 miljard aan inkomsten, terwijl analisten $22,74 miljard hadden geschat. Aandelen van Verenigde Pakketservice knalde 2% in sympathie.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

Bank van de Eerste Republiek — De aandelen van de bank daalden 15% tijdens de handel na sluitingstijd. Tijdens de reguliere handelssessie maakte het aandeel eerdere verliezen goed en steeg bijna 10% toen een groep van 11 banken, waaronder Bank of America en Goldman Sachs, ermee instemde om $ 30 miljard in First Republic te storten. Aandelen van Zion Bancorp En Key Corpdie behoren tot de regionale banken die een zware week tegemoet gaan, daalden met meer dan 2%.

Merck — De aandelen van het farmaceutische bedrijf daalden bijna 2% tijdens langdurige handel nadat Merck een update had gegeven over een proef voor een van zijn uitgezaaide niet-kleincellige longkankermedicijnen. De resultaten bereikten geen “statistische significantie”, en Merck zei dat patiënten in deze tak van het onderzoek “moeten worden overgeschakeld naar een zorgstandaard”.

Plaats een reactie