Aandelen worden na sluitingstijd groot: CRWD, SFIX, CRCT

laatste update: 03-2023


De Stitch Fix-applicatie om te downloaden in de Apple App Store op een smartphone.

Tiffany Hagler-Geard | Bloomberg | Getty Images

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen na de bel.

CrowdStrike — De aandelen van het wereldwijde cyberbeveiligingsbedrijf stegen met 6% nadat de winst en omzet in het vierde kwartaal hoger waren dan de schattingen van Wall Street. CrowdStrike rapporteerde een gecorrigeerde winst per aandeel van 47 cent, wat volgens Refinitiv de schattingen van analisten van 43 cent overtrof. De omzet van het bedrijf overtrof ook de verwachtingen en kwam uit op $ 637 miljoen, vergeleken met de $ 625 miljoen die door analisten werd verwacht. CrowdStrike bood ook sterke winst- en omzetverwachtingen voor het lopende kwartaal en het volledige jaar.

steek fix — De aandelen van het online gepersonaliseerde stylingservicebedrijf daalden met 5,4% na een teleurstellend winstrapport. Het bedrijf rapporteerde een verlies per aandeel van 58 cent, wat volgens Refinitiv meer was dan de door analisten geschatte 34 cent. De omzet van Stitch Fix van $ 412 miljoen viel ook onder de consensusschatting van analisten van $ 414 miljoen.

Cricut — Het aandeel van het bedrijf voor slimme snijmachines steeg bijna 1,7% nadat de omzet in het vierde kwartaal de verwachtingen van analisten overtrof. Cricut rapporteerde een omzet van $ 280,8 miljoen, meer dan de consensusschatting van $ 261 miljoen, volgens FactSet. Het bedrijf rapporteerde een winst per aandeel van 5 cent, wat een cent lager was dan Wall Street had voorspeld. Cricut meldde een toename van het aantal gebruikers en betaalde abonnees ten opzichte van een jaar geleden.

Maxeon Solar-technologieën — De aandelen van het in Singapore gevestigde bedrijf voor zonnepanelen stegen met 8%. Hoewel het grotere verliezen per aandeel rapporteerde dan de door FactSet ondervraagde analisten hadden verwacht, rapporteerde het een omzet van $ 323,5 miljoen, wat hoger is dan de schattingen van analisten van $ 315,7 miljoen.

Plaats een reactie