Aandelen worden na sluitingstijd groot: ANET, MGM, SYK, CHGG in 2023

laatste update: 06-2023


Een monitor toont bewegwijzering van Arista Networks Inc. op de vloer van de New York Stock Exchange (NYSE) in New York, VS, op vrijdag 24 augustus 2018.

Michaël Nagel | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in de handel buiten kantooruren.

Arista-netwerken — Het cloudnetwerkbedrijf daalde met 7%, ondanks de verwachtingen van analisten voor het eerste kwartaal. Arista zag $ 1,43 aan gecorrigeerde winst per aandeel in het kwartaal op $ 1,35 miljard aan inkomsten, terwijl analisten gepolst door Refinitiv $ 1,34 per aandeel verwachtten op $ 1,31 miljard. Het bedrijf gaf ook omzetverwachtingen voor het tweede kwartaal die beter waren dan Wall Street had verwacht.

Chegg – De aandelen van het educatieve technologiebedrijf daalden meer dan 36% in de handel na sluitingstijd nadat het bedrijf zwakke vooruitzichten voor de omzet in het tweede kwartaal had afgegeven. Afzonderlijk overtrof het bedrijf volgens Refinitiv de verwachtingen van analisten voor de gecorrigeerde winst per aandeel en omzet in het eerste kwartaal.

Everest Re-groep — De aandelen daalden met 4,7% nadat de verzekeringsmaatschappij de analistenverwachtingen voor het eerste kwartaal niet had verwacht. Het bedrijf zei dat het voor het kwartaal $ 11,31 aan bedrijfsresultaat na belastingen per aandeel zag, wat lager is dan de consensusschatting van $ 12,53 per aandeel van analisten die door FactSet werden ondervraagd. Het bedrijf boekte $ 3,29 miljard aan inkomsten, ook onder de analistenprognose van $ 3,37 miljard.

Stryker — Het aandeel medische technologieën daalde met meer dan 4%. Het bedrijf waarschuwde dat als de wisselkoersen in de buurt van hun huidige niveau blijven, het verwacht dat de jaaromzet en de winst per aandeel “bescheiden ongunstig zullen worden beïnvloed”. Afzonderlijk plaatste het bedrijf volgens Refinitiv in het eerste kwartaal beats op de bovenste en onderste regel.

NXP Halfgeleiders — De aandelen stegen met 3,9% nadat het bedrijf in het eerste kwartaal de verwachtingen van Wall Street overtrof. Het bedrijf boekte $ 3,19 aan aangepaste winst per aandeel op $ 3,12 miljard aan inkomsten. Door Refinitiv geraadpleegde analisten rekenden op een winst van $3,02 per aandeel en een omzet van $3 miljard.

Diamondback-energie — Het olie- en gasbedrijf verloor 1,7% nadat de winst over het eerste kwartaal lager uitkwam dan Wall Street had verwacht. Diamondback rapporteerde een winst per aandeel van $ 4,10, minder dan de consensusschatting van $ 4,33 van analisten die door FactSet werden ondervraagd. Maar het bedrijf was in staat om een ​​kleine omzet te behalen en boekte $ 1,93 miljard tegen de schattingen van The Street van $ 1,92 miljard.

MGM-resorts — Het resort-en-casinobedrijf verloor 0,2% dankzij sterke resultaten in het eerste kwartaal. Het bedrijf boekte 44 cent aan aangepaste winst per aandeel, waarmee het de consensusschatting van 10 cent per aandeel overtrof, aldus Refinitiv. De omzet was ook boven verwachting, met MGM die $ 3,87 miljard boekte, terwijl analisten $ 3,59 miljard voorspelden.

– Darla Mercado en Scott Schnipper van CNBC droegen bij aan rapportage

Plaats een reactie