Aandelen waren nog NOOIT ZO GOEDKOOP als nu

laatste update: 11-2022


Beleggers vrezen dat aandelen nog verder kunnen zakken, omdat de waardering van de S&P 500 nog steeds hoog is. Mentor Robbe onderzoekt of dit wel echt zo is en legt uit waar de opportuniteiten vandaag op de beurs liggen.

πŸ‘‡ GRATIS eBook Aandelencrash Handleiding πŸ‘‡
πŸ“ˆ πŸ“ˆ

⏱ Timeline:
00:00 Introductie
00:58 De beurs is duur gewaardeerd
02:48 Aandelen zijn niet zo duur als u denkt
06:42 Hier liggen de grootste opportuniteiten
10:26 Hoe beleggen in deze berenmarkt?

🚩 Leer (beter) beleggen met Beleggers University. (

πŸ™ Volg ons op Instagram πŸ™

πŸ™ Volg ons op Facebook πŸ™

❓ Contact ❓
info@beleggersuniversity.com

Onze missie?
🎯 Het doel van BU is om beleggers te empoweren aan de hand van innovatieve beleggingscursussen en winstgevende beleggingstips, zowel voor beginnende als ervaren beleggers.

⚠️ Disclaimer: de inhoud van deze video mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies of het aanzetten tot het kopen/verkopen van een effect. Doe altijd zelf je huiswerk. Met aandelen kunnen zware verliezen geboekt worden als u niet weet wat u doet.

#aandelen #beurs #sp500

3 gedachten over “Aandelen waren nog NOOIT ZO GOEDKOOP als nu”

  1. Small caps worden al decennia lang gewaardeerd op een lagere KW. Lees het Fama & French artikel maar eens uit 1992 over hun 3-factor model.

  2. De koers/winst verhouding van een paar bedrijven zoals amazon geven ook een vertekend beeld op korte termijn. De PE van amazon bijvoorbeeld is ruim 100, omdat de winst op dit moment vrij laag is door overnames en andere investeringen

Reacties zijn gesloten.