Aandelen tip van Morgan Stanley, is het interessant?

laatste update: 05-2022


Het ziet er mooi uit. 6,6% dividend, PEG ratio 0,13. Normaal gesproken zou ik bijna blind al “ja” zeggen.
In de video bespreek ik vier redenen waarom ik deze aandelen niet heb en niet wil hebben…
En ja, het feit dat een bank de aanbeveling doet is één van die vier redenen.
Kijk de video om de andere drie te horen.

#aandelentip #morganstanleytip #pegratio #dividendrendement

Disclaimer: Dit is geen beleggingsadvies. Doe je eigen onderzoek voor je beleggingen doet. Ik heb deze aandelen zelf niet in mijn bezit. Ik kreeg geen vergoeding om deze video te maken.

4 gedachten over “Aandelen tip van Morgan Stanley, is het interessant?”

  1. Tom, ik ben geïnteresseerd in duurzame brandstof omdat dit toch de toekomst zal zijn. Zou je een video kunnen maken over 'methanol' (oci)?

  2. Dank voor de video. Ik volg dit soort tips nooit op. Morgan Stanley doet dit niet omdat ze zo vrijgevig zijn. Er is een onderliggend belang waar ze dan logischerwijs weer niet duidelijk over zijn. Daarnaast is in het verleden gebleken dat dit soort partijen soms zelf de tegengestelde trade innemen. Zo ben ik hoogst wantrouwend t.o.v. het Goldman Sachs bericht van onlangs dat bitcoin naar 100k gaat. Ook daar is de vraag waarom ze dat op dit moment naar buiten brengen. Het zijn geen charitatieve instellingen. Oftewel ze willen daar iets mee in beweging zetten / bereiken.

  3. Afblijven van dit aandeel. Goed dat je dit ook onder de aandacht brengt en om kritisch te kijken naar koop aanbevelingen van banken. Hebben er vaak een eigen belang bij om de koers op te drijven voor hun eigen klanten die er al langer in zitten.

Reacties zijn gesloten.