Aandelen Shell ondergewaardeerd?

laatste update: 06-2023


Aandelen van olie- en gasmaatschappij Shell reageerden positief op de kwartaalcijfers die onlangs gepubliceerd werden. In deze video meer uitleg over de cijfers en de relatieve onderwaardering van Shell.

Zelf (indirect) beleggen in Shell? Dat kan middels een rendement certificaat. Hieronder meer informatie en handige links.

Overzicht beschikbare rendement certificaten Shell: %20plc

Besproken certificaat:

Uitleg artikel DAH.nl:

Brochure Rendement certificaat:

Factsheet Rendement certificaat:

Productinformatie:

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers in Nederland die voldoende kennis en ervaring hebben om de kenmerken van deze producten te begrijpen en de risico’s ervan in te schatten. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van het uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: deze video heeft een commercieel karakter.

De inhoud van deze video is niet opgesteld, bewerkt, gecontroleerd of gevalideerd door Société Générale. De juistheid, volledigheid of relevantie van verstrekte informatie is niet gegarandeerd. Société Générale kan niet aansprakelijk worden gehouden (in nalatigheid of anderszins) voor enig direct of indirect verlies, schade, kosten of nadeel voortvloeiend uit het gebruik van deze video of de inhoud ervan en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, hetzij direct hetzij indirect, uitdrukkelijk of impliciet, contractueel, uit onrechtmatige daad, wettelijk of anderszins, in verband met de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie of voor enige hierin vervatte opinie of voor enige fouten, weglatingen of onjuiste verklaringen in deze video.

1 gedachte over “Aandelen Shell ondergewaardeerd?”

  1. Aandelen Shell ondergewaardeerd volgens jou of niet? Laat het ons hieronder weten

Reacties zijn gesloten.