Aandelen Shell | Koers stijgt door hoge olie- en gasprijs in 2022

laatste update: 10-2022


Wat gaat het goed met de koers van Shell. Shell is 1 van de best presterende aandelen op de nederlandse beurs. De hoge olieprijs en gasprijs zorgt ervoor dat de koers van het aandeel Shell blijft stijgen. Zolang we te maken hebben met hoge olieprijzen en hoge gasprijzen verwacht ik dat de winst van Shell enorm stijgt. En dit is goed voor iedereen met aandelen Shell. In deze video kijk ik naar de olie en gasprijs en met technische analyse laat ik zien waarom 25 euro een zeer belangrijk niveau is. Op naar de 30 euro hoop ik!

Lid worden: www.freedomfundbeleggen.com

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

5 gedachten over “Aandelen Shell | Koers stijgt door hoge olie- en gasprijs in 2022”

  1. Verkocht vw Rusland handel. Ik koop het voorlopig niet terug

  2. Ja hij gaat lekker het Shell stofzuigerje doet zijn werk naar behoren.
    Duimpje voor de fijne video.

  3. Bizar eigenlijk. Je zegt letterlijk dat je na uitbraak een koers verwacht van €26,24. Je zit er maar 1,5 cent naast want vandaag is het aandeel gesloten op €26,225. Echt iedere keer weer komt het uit wat je zegt. Kan geen toeval zijn.

Reacties zijn gesloten.