Aandelen Prosus schieten omhoog in 2023

laatste update: 10-2023


Aandelen van investeringsmaatschappij Prosus reageerden positief op de definitieve jaarcijfers die gepubliceerd werden. Daarnaast doet Prosus een belangrijke aankondiging omtrent de complexe structuur tussen Prosus en moedermaatschappij Naspers. In deze video meer uitleg over deze aankondiging van Prosus.

Zelf (indirect) beleggen in Prosus? Dat kan middels een rendement certificaat. Hieronder meer informatie en handige links.

Overzicht beschikbare rendement certificaten Prosus: %20nv

Besproken certificaat:

Artikel Prosus:

Brochure Rendement certificaat:

Factsheet Rendement certificaat:

Productinformatie:

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers in Nederland die voldoende kennis en ervaring hebben om de kenmerken van deze producten te begrijpen en de risico’s ervan in te schatten. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van het uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: deze video heeft een commercieel karakter.

De inhoud van deze video is niet opgesteld, bewerkt, gecontroleerd of gevalideerd door Société Générale. De juistheid, volledigheid of relevantie van verstrekte informatie is niet gegarandeerd. Société Générale kan niet aansprakelijk worden gehouden (in nalatigheid of anderszins) voor enig direct of indirect verlies, schade, kosten of nadeel voortvloeiend uit het gebruik van deze video of de inhoud ervan en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, hetzij direct hetzij indirect, uitdrukkelijk of impliciet, contractueel, uit onrechtmatige daad, wettelijk of anderszins, in verband met de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie of voor enige hierin vervatte opinie of voor enige fouten, weglatingen of onjuiste verklaringen in deze video.

4 gedachten over “Aandelen Prosus schieten omhoog in 2023”

  1. Wat denk jij van de aankondiging van Prosus? Laat het ons hieronder weten in de comments!

  2. Blijf cash secured puts en covered calls schrijven 😋 Prosus blijft tot dusver heerlijk in de range van €60 – €75

  3. Tja, Prosus is tot nu toe een nogal ongeleid projectiel , dus bij tijd en wijlen wilde uitslagen zowel naar boven als naar beneden . Misschien komt daar
    nu verandering in, maar het China risico is nog steeds van kracht via Tencent…

Reacties zijn gesloten.