Aandelen Portfolio updaten – Maandelijks Beleggen (Sept 2022) in 2022

laatste update: 11-2022


Tijd om een aandeel te verkopen met verlies en twee andere aandelenposities uit te breiden.
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we opnieuw naar mijn aandelen portfolio en vergelijken we dit met VWCE (VWRL incl. dividendherinvestering). Daarnaast ga ik wat wijzigingen doorvoeren in mijn portfolio. Ik ga aandelen verkopen en kopen. Welke dat zijn en waarom ik dat doe leg ik uit in deze vidoe.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:29 Aandelen portfolio
04:00 Vergelijking met ETF
08:23 Aandelen kopen en verkopen
15:25 Conclusie

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

10 gedachten over “Aandelen Portfolio updaten – Maandelijks Beleggen (Sept 2022) in 2022”

  1. In de dip van vanochtend weer LTO Network bijgekocht en tegen 17% op jaarbasis vastgezet. Lekker hoor. Dubbele winst dus.

  2. Heb je twee portfolio's? Ik herinner me een portfolio met een groot bedrag in Tesla van meer dan 100.000 euro? Geef je ook nog een update over die andere portefeuille?

  3. Corsair p/e van 26,14 maar forward p/e van 9.78. Dus je zou zeggen dat de toekomst er mooi uitziet. Maar ook marge nihil; groei negatief. Hoe kan dan de forward p/e 9.78 zijn?

  4. Intel; succes in de toekomst hangt sterk af of Intel het type organisatie is dat toptalent kan aantrekken en ook kan blijven behouden. Ik twijfel daaraan; kan beter investeren in ASML tegen koers 450. P/E 34; forward P/E 24.

  5. Op dit moment koop ik bijna enkel nogmaar ETF's. Ik merk dat deze veel stabieler zijn en houden mijn portfolio nog enigzins aanvaardbaar in de min.

  6. Succes ermee terwijl jij alles verkoopt koop ik alles van jou op en wordt ik zelfs in dalingen rijker door de goedkopere assets 😂😂😂

  7. Ik sta bijna -3000 euro met BYND. Daalt inmiddels een jaar. Net als het gros van de techaandelen.

Reacties zijn gesloten.