Aandelen portfolio review LEVEN VAN DIVIDEND in 2023

laatste update: 09-2023


Aandelen portfolio review LEVEN VAN DIVIDEND, in deze video kijken we naar de portfolio van Paul van het kanaal leven van dividend. Wat kunnen we leren van deze portfolio voor onze eigen portfolio. We gebruiken Paul’s portfolio om van te leren niet als advies. Belangrijk is om altijd je eigen beleggingsdoel te bepalen en daar je portfolio op aan te passen niet. Kortom Aandelen portfolio review LEVEN VAN DIVIDEND wat kunnen we leren kijk snel!

#AANDELEN #INVESTEREN #BELEGGEN #ETFs #DIVIDEND

Subscribe voor meer video’s als deze:
Mien Geldboom:

Dividend portfolio update april 2023:

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur zeker NIET JOUW FINANCIEEL ADVISEUR, SORRY. De content op dit YouTube kanaal is geen financieel advies, wil je financieel advies neem contact op met je eigen adviseur. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

8 gedachten over “Aandelen portfolio review LEVEN VAN DIVIDEND in 2023”

  1. Leuke video! En leuk dat je Paul z’n portfolio hebt gereviewed 😁.

    Ben benieuwd wat je van mijn portfolio vindt! 😜

  2. Je weet het mooi te vertellen, maar dan ben ik wel benieuwd naar jouw top portfolio!!😊

  3. Klopt het dat je ook nog FX kosten moet betalen over dividend dat in vreemde valuta wordt uitbetaald?

  4. Hoe gaat dat eigenlijk bij bv De Giro. Die gegevens staan vooraf al ingevuld bij de aangifte als ik het goed heb. Moet je dan alsnog de dividendbelasting invullen oid of halen ze dat bij de belastingdienst uit de info die ze van De Giro krijgen? Bedankt voor de heldere leerzame video's!!

  5. Paul heeft er blijkbaar geen rekening mee gehouden dat tegen de tijd dat hij 100 € per dag ontvangt…..hij 20 jaar verder is en tegen dan je met die 100 € misschien nog net een Big mac kan kopen maar niet finacieel onafhankelijk bent .

Reacties zijn gesloten.