Aandelen op RAND VAN AFGROND? Dit Doe Ik NU!

laatste update: 11-2023


De Bearish Trend in de Aandelenmarkt wordt ook weerspiegeld in ons Portfolio. Hoe bescherm ik mezelf het beste?

In deze nieuwe update neemt Stefan jullie mee doorheen de financiële markten en toont hij waarom hij zich voorbereid op erger. Zo is ons DeGiro Portfolio op dit moment ingericht voor dalende financiële markten en geeft hij mee naar welke aandelen je hiervoor het best kijkt.
Verder deelt hij ook nog welke 2 factoren die de S&P500, NASDAQ en Dow Jones op dit moment in bedwang houden. Is jouw Aandelen porfolio voorbereid?

PREMIUM DISCORD ➡️ ⬅️
GRATIS DISCORD ➡️ ⬅️
INSTAGRAM ➡️ ⬅️

💲 EXCHANGE KORTINGCODES 💲

BYBIT ➡️ ⬅️
KUCOIN ➡️ ⬅️
MEXC ➡️ ⬅️
BITGET ➡️ ⬅️
BITVAVO ➡️ ⬅️
WOOTRADE ➡️ ⬅️

Timecodes
00:00 – Hoe staat het Aandelen Portfolio ervoor?
00:50 – Bearish Trend in de Markten
02:20 – US Dollar houdt Markten in bedwang
03:15 – Waarom ons DeGiro Portfolio defensief is op dit moment
04:10 – Dit Aandeel houd ik in de gaten!
04:45 – Mijn Targets op dit moment.

Disclaimer:

Alle informatie vermeld in de video’s van Whatsnext Crypto en op andere sociale media kanalen van Whatsnext Investment Community is geen financieel advies. U bent zelf verantwoordelijk om onderzoek uit te voeren naar investeren en traden in de Crypto markt of andere financiële markten. Het investeren in Cryptocurrencies brengt financiële risico’s met zich en U moet zich er bewust van zijn dat de mogelijkheid bestaat om geld te verliezen. Investeer dan ook enkel met geld dat U kunt missen. Investeer dan ook nooit zonder eerst een goed financieel plan samen te stellen. Zorg ervoor dat je de Crypto markt altijd benaderd vanuit rationaliteit en niet vanuit emoties. Niemand binnen het Whatsnext Investment team kan dan ook verantwoordelijk gesteld voor geleden verliezen.

#investeren #aandelen #degiro

2 gedachten over “Aandelen op RAND VAN AFGROND? Dit Doe Ik NU!”

  1. Ik respecteer je werkmaat. TA is goed, maar ik vind het echt verbijsterend dat alle grote crypto-youtubers alleen maar naar pure TA kijken en het grotere verhaal van waarom BTC zo goed draait en waarom de toekomstperspectieven misschien niet zo rooskleurig zijn als het lijkt, volledig negeren. Het is nogal onverantwoord om het feit te negeren dat elke ETF-lancering tot nu toe een grote pomp op de pieken van BTC heeft veroorzaakt. We stonden al op een wankele basis met historisch lage volumes en bijna pure walvispompen, waarmee we ternauwernood een bearmarkt op de lange termijn konden vermijden. er moet meer nadruk worden gelegd op daghandel, omdat deze minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbare aard van de markt. Ik heb meer dan 11 btc verdiend met daghandel met Wynne Ronan, inzichten en signalen in minder dan 3 weken, dit is een van de beste mediums om een back-up te maken van uw bezittingen voor het geval het bearish wordt…

Reacties zijn gesloten.