Aandelen onder een tientje in Business Class – 29 januari 2023

laatste update: 03-2023


Beleggen in pennystocks is razendpopulair in Amerika en dit concept hebben we naar Nederland gehaald. Het leuke van dit type belegging is dat er met een piepkleine investering grote winsten behaald worden wanneer beleggers de juiste aandelen vinden.

Wanneer onze experts de beurzen afspeuren naar de beste kansen van dit moment, letten we op specifieke triggerpoints. We selecteren laaggenoteerde aandelen die naar verwachting flink zullen stijgen.

Een mooi voorbeeld zijn de aandelen van Rolls Royce. Rolls Royce is de grootste vliegtuigmotorenbouwer ter wereld en is recent begonnen met de bouw van mobiele kernenergiecentrales. Zelfs de Engelse overheid heeft hun goedkeuring gegeven en is enthousiast. De abonnees die direct zijn ingestapt na dat wij hen tipten, staan momenteel 30% in de winst. Wij verwachten dat de koers nog verder zal stijgen.

We tippen onze abonnees met de mooiste beleggingskansen onder een tientje. Daar houdt het natuurlijk niet op. Ja we speuren de beurzen af naar kansen, maar houden onze ogen ook geopend voor eventuele bedreigingen. Onze leden ontvangen dan ook een vervolgadvies voor deze aandelen.

Opgelet: we zijn een nieuw kansrijk aandeel op het spoor!

Het gaat om een beweeglijk maar kansrijk aandeel van een bedrijf dat werkzaam is binnen de productie en opslag van groene waterstof. Het is een lastige en uitdagende markt, maar daar tegenover staat wel een toenemende vraag naar waterstof. De turbulente markt leidde ertoe dat dit bedrijf de bouw van hun fabriek tijdelijk heeft opgeschort. Daardoor heeft de directie de vooruitzichten verlaagd en is de koerspiek teruggezakt rond €1. Er is net een nieuwe CEO die een frisse wind door de onderneming moet laten waaien. Kijkers kunnen vrijblijvend het rapport over dit aandeel hier downloaden:

Wilt u ook investeren in lage aandelen die enorm kunnen gaan stijgen? Maar weet u niet hoe u aandelen op de juiste waarde schat? Word dan abonnee bij Aandelen onder een Tientje. Onze analisten speuren voor onze abonnees continu de beurzen af naar dé interessante aandelen van dit moment. Zij delen wekelijks het belangrijkste beursnieuws met hen en tippen ze als eerste over lage maar kansrijke aandelen. Lees hier hoe het werkt:

Eventuele posities in aandelen door medewerkers van Aandelenondereentientje kunt u vinden op onze website onder het kopje Mededelingen: /