Aandelen om in de gaten te houden: alle ogen gericht op de Federal Reserve


Neem een ​​voorsprong op de markt door u te abonneren op Seeking Alpha’s Stocks to Watch, een voorproefje van de belangrijkste evenementen die voor de komende week gepland staan. De nieuwsbrief houdt u op de hoogte van de grootste verhalen die de krantenkoppen zullen halen, waaronder aanstaande IPO’s, investeerdersdagen, winstrapporten en conferentiepresentaties.

Stocks to Watch-abonnees kunnen ook op zondag afstemmen op een samengestelde podcast die beschikbaar is op Seeking Alpha, Apple Podcasts, Stitcher en Spotify.

Het hoofdevenement van de week zal een cruciale tweedaagse bijeenkomst zijn van de beleidscommissie van de Federal Reserve, waarbij enkele investeerders op het scherpst van de snede staan ​​over de mogelijkheid van een onverwacht agressieve kanteling. Op het moment van publicatie impliceert de handel in futures een kans van 74,5% op een renteverhoging van 25 basispunten door de Fed en een kans van 25,5% op helemaal geen verhoging. De kansen voor een stijging van 50 punten zijn nu effectief van tafel nadat ze een paar weken geleden een gokfavoriet waren. De meningen zijn verdeeld over de tactiek die de centrale bank zou moeten volgen gezien de recente gebeurtenissen. Bank of America voorspelt dat het streefbereik door de Fed op gepaste wijze zal worden verhoogd met 25 punten tot 4,75% tot 5,00%, waarbij de kortlopende leningen die via het Bank Term Funding Program worden aangeboden, worden gezien als een effectief vangnet voor meer bankuitval. Moody’s-analist Mark Zandi is er echter van overtuigd dat de Fed het beleid niet moet verstrakken vanwege de hogere recessierisico’s. “Als ze de tarieven verhogen, kwalificeert dat als een fout, en ik zou het een flagrante fout noemen”, waarschuwde hij.

Afgezien van het Fed-drama bevatten de economische rapporten, als gevolg van het binnenstromen, de bestaande update van de huizenverkopen op 20 maart, de nieuwe huizenverkopen op 23 maart en het rapport over de bestellingen van duurzame goederen op 24 maart. grootste evenementen van het jaar voor Nvidia (

Plaats een reactie