Aandelen maken de grootste bewegingen premarket: WMT, TTWO, BBWI

laatste update: 06-2023


Verkoopborden in de Bath and Body Works-winkel in Edmonton. Op donderdag 6 januari 2022 in Edmonton, Alberta, Canada.

Arthur Widak | Nurfoto | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen op donderdag voor de bel.

Walmart – De aandelen van de retailgigant stegen met meer dan 1,5% in premarket-handel nadat het bedrijf zijn jaarprognose had verhoogd en een omzetstijging van bijna 8% voor het fiscale eerste kwartaal rapporteerde, wat wijst op de kracht van zijn grote kruideniersbedrijf die de zwakkere hielpen compenseren verkoop in kleding en elektronica. Walmart rapporteerde volgens Refinitiv ook sterker dan verwachte aangepaste inkomsten en inkomsten.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

Take-Two interactieve software — Het videogamebedrijf steeg met 14% na beter dan verwachte inkomsten voor het fiscale vierde kwartaal. Take-Two Interactive deelde een zwakker dan verwachte vooruitzichten, maar gaf aan dat een sterke toekomstige gaming-lei daarna een sterke groei zou kunnen stimuleren.

Bad- en lichaamswerken — De retailer van lichaamsverzorging en geur zag zijn voorraad bijna 10% stijgen in premarket nadat het bedrijf sterker dan verwachte inkomsten en inkomsten voor het laatste kwartaal had gepost. Bath & Body Works verhoogde ook de winstverwachting voor het volledige jaar.

Laars schuur — Het westerse schoenenmerk verloor ruim 13% vóór de bel. Boot Barn rapporteerde over het derde kwartaal fiscale inkomsten en verwachtingen die niet voldeden aan de verwachtingen van Wall Street.

Cisco-systemen — Aandelen van Cisco Systems verloren 4% nadat het bedrijf een daling van 23% in bestellingen voor het fiscale derde kwartaal meldde.

Regionale bankaandelen — Aandelen van veel zwaar getroffen regionale bankaandelen stegen vóór de bel, voortbouwend op de winst van woensdag. Pac West, Westerse Alliantie En Zions Bancorporation won respectievelijk 7%, 3,9% en 1,3%. De SPDR S&P Regional Banking ETF meer dan 1% toegevoegd.

Ali Baba — Het Chinese e-commercebedrijf verloor 1% na het publiceren van gemengde resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet bleef achter bij de verwachtingen van Wall Street. Alibaba zei ook dat het van plan is zijn clouddivisie op de lijst te zetten.

Micron-technologie — Het aandeel van de geheugenchipmaker steeg met 2% na het nieuws dat het van plan is een miljardeninvestering te doen in Japan om de productie van dynamische RAM-geheugenchips daar te stimuleren.

Synopsie — Synopsys voegde 2% toe na het rapporteren van beter dan verwachte kwartaalresultaten. Het softwarebedrijf deelde ook sterker dan verwachte omzet- en winstgroeiverwachtingen voor het volledige jaar.

Sony — Het aandeel steeg bijna 4% nadat het bedrijf aankondigde dat het een gedeeltelijke spin-off van zijn financiële dienstverlening zal gaan beoordelen. Sony zou de aandelen van Sony Financial Group over ongeveer twee tot drie jaar op de markt brengen en nog steeds ongeveer 20% van het bedrijf bezitten.

– Yun Li, Tanaya Macheel en Michelle Fox van CNBC droegen bij aan de rapportage

Plaats een reactie