Aandelen maken de grootste bewegingen premarket: Moderna, Kohl’s, Intuit

laatste update: 06-2023


Mensen lopen bij de ingang van een warenhuis Kohl’s in Doral, Florida, 7 juni 2022.

Joe Raedle | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen haalden in de premarket-handel op woensdag.

Modern Het biotechbedrijf voegde 2,4% toe te midden van hernieuwde zorgen over Covid-19 in China na een toename van het aantal infecties.

VF Corporation Aandelen in de kleding- en schoenmakerij voegden 3,3% toe dankzij beter dan verwachte fiscale resultaten over het vierde kwartaal. Het bedrijf verdiende een gecorrigeerde 17 cent per aandeel, waarmee het de prognose van Refinitiv van 14 cent per aandeel overtrof. De omzet van $ 2,74 miljard was ook iets boven verwachting.

XPeng De maker van elektrische voertuigen daalde 4,7% na een inkomstenmislukking. XPeng gaf ook zwakker dan verwachte omzetverwachtingen voor het tweede kwartaal. Toch zei CEO He Xiaopeng dat hij “er vertrouwen in heeft om ons bedrijf in een deugdzame cyclus te brengen die de komende kwartalen de groei van de productverkoop, het moreel van het team, de klanttevredenheid en de merkreputatie zal stimuleren.”

Palantir-technologieën De aandelen waren 2,2% lager in premarket-handel, op tempo voor de eerste daling in drie sessies. Cathie Wood’s Ark Invest kocht onlangs voor meer dan $ 4 miljoen aan Palantir-aandelen, zo liet de website van het bedrijf zien.

Analoge apparaten Analog Devices daalde met 5,3% in premarket-handel als gevolg van zwakker dan verwachte verwachtingen voor het derde kwartaal voor het derde kwartaal. Analog Devices verwacht een gecorrigeerde winst van ongeveer $2,52 per aandeel in het derde kwartaal, vergeleken met prognoses voor $2,65 per aandeel, volgens consensusschattingen op FactSet. Het verwacht een omzet van ongeveer $ 3,10 miljard, minder dan de schatting van $ 3,16 miljard. In een verklaring zei CEO Vincent Roche: “Als we naar de tweede helft kijken, verwachten we dat de omzet zal matigen, gezien de aanhoudende economische onzekerheid en de normalisering van toeleveringsketens.”

Eerste horizon De regionale bank voegde 2,3% toe aan premarket-handel na een upgrade naar buy from hold door Jefferies. Het bedrijf zei dat de bank over kapitaalkracht van het hoogste niveau beschikt en een korting heeft ten opzichte van branchegenoten.

Palo Alto-netwerken De aandelen van het cyberbeveiligingsbedrijf stegen bijna 5% in premarket-handel nadat het een fiscaal derde kwartaal rapporteerde dat hoger was dan de schattingen van analisten. Het bedrijf rapporteerde $ 1,10 aan aangepaste winst per aandeel op $ 1,72 miljard aan inkomsten. Analisten die door Refinitiv werden ondervraagd, hadden 93 cent winst per aandeel op $ 1,71 miljard aan inkomsten gerekend. Palo Alto’s winstverwachting voor het vierde kwartaal was ook hoger dan verwacht.

van Kohl De retailer knalde meer dan 13% na het rapporteren van beter dan verwachte resultaten en een verrassende winst voor het afgelopen kwartaal. Kohl’s herhaalde ook eerdere richtlijnen.

intuïtief De maker van belasting- en boekhoudtechnologie leed een daling van 5% nadat het bedrijf volgens Refinitiv de omzetverwachtingen voor zijn fiscale derde kwartaal niet had gehaald. Dat resultaat was mede het gevolg van een daling van de belastingaangiften, meldt Intuit.

– CNBC’s Jesse Pound, Samantha Subin, Alex Harring, Sarah Min en Tanaya Macheel droegen bij aan rapportage.

Plaats een reactie