Aandelen maken de grootste bewegingen premarket: JNJ, FDX, ZION in 2023

laatste update: 06-2023


Een FedEx-bezorger wordt gezien op Chestnut Street in San Francisco op 11 januari 2023 terwijl atmosferische rivierstormen Californië, Verenigde Staten, treffen.

Tayfun Coskun | Anadolu Agentschap | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel woensdag.

Johnson & Johnson De farmaceutische gigant klom 2,6% nadat hij dinsdag had aangekondigd dat het de komende 25 jaar $ 8,9 miljard zal betalen om claims te schikken dat de talk in zijn babypoeder en andere producten kanker veroorzaakte. J&J diende ook een aanvraag in voor faillissementsbescherming voor zijn dochteronderneming LTL Management en zei dat het nog steeds van mening is dat de claims ongegrond zijn.

Zions Bancorporation — De aandelen van Zions Bancorporation stegen met 3,2% nadat Baird de regionale bankaandelen had opgewaardeerd naar een outperform-rating. Het bedrijf zei dat aandelen worden verhandeld op aantrekkelijke niveaus die sinds de wereldwijde financiële crisis niet meer zijn gezien.

Schone energiebrandstoffen — Het aandeel was 3,6% hoger nadat Raymond James Clean Energy Fuels had geüpgraded om beter te presteren en het een koersdoel van $6 had toegewezen, wat suggereert dat aandelen ongeveer 42,8% kunnen winnen vanaf de slotkoers van dinsdag.

Albemarle — Albemarle verloor 3,3% nadat Bank of America de rating van het aandeel chemicaliënproductie had verlaagd van neutraal naar ondermaats. De bank verlaagde haar winstprognose voor Albemarle aanzienlijk en verlaagde haar koersdoel naar $195. Het nieuwe doel houdt in dat het aandeel ongeveer 7% zou kunnen dalen vanaf de sluiting van dinsdag.

Lam Weston — De aandelen van de aardappelverwerkende gigant stegen ongeveer 1% sneller dan de geplande winstpublicatie van het bedrijf op donderdag. Bank of America nam Lamb Weston op in haar recente lijst van aandelenselectie voor de korte termijn voor het tweede kwartaal, en zei optimistisch te zijn dat het bedrijf de consensuswinstverwachtingen zal overtreffen.

FedEx — De aandelen van de rederij wonnen 3,1% in premarket-handel nadat FedEx een dividendverhoging en een bedrijfsreorganisatie aankondigde. FedEx zei dat het zijn dividend met 10% zal verhogen, zijn verschillende bedrijfsdivisies zal consolideren en zijn beloningspakketten voor managers zal wijzigen.

Exelixis — Aandelen van het biotechbedrijf stegen 1% nadat The Wall Street Journal meldde dat hedgefonds Farallon Capital Management van plan is een proxy battle te voeren bij Exelixis.

– Jesse Pound, Samantha Subin en Michelle Fox Theobald van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie