Aandelen maken de grootste bewegingen premarket: FNF, RL, CAT

laatste update: 03-2023


Een Ralph Lauren-winkel in het centrum van Philadelphia, PA.

Fred Imbert | CNBC

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voordat de bel gaat.

Zuidelijk Norfolk — Aandelen daalden met meer dan 3% na berichten dat de Environmental Protection Agency de spoorwegmaatschappij in het weekend een kennisgeving van mogelijke aansprakelijkheid had gestuurd. Het bericht had betrekking op de ontploffing en ontsporing vorige week van treinwagons met gevaarlijke stoffen in Oost-Palestina, Ohio.

Meta — De aandelen van het Facebook-moederbedrijf stegen met 2,6% nadat de Financial Times meldde dat het een nieuwe ronde van ontslagen plant nadat het in november voor het laatst 11.000 werknemers had ontslagen. De aandelenkoers van het bedrijf is dit jaar tot nu toe met meer dan 44% gestegen.

Rups — De aandelen van het machinebedrijf daalden met meer dan 1% nadat Baird Caterpillar had verlaagd van outperform naar neutraal. De investeringsmaatschappij zei in een notitie aan klanten dat Caterpillar “een cyclisch scharnierpunt nadert” en dat de omzetgroei zal vertragen.

Ralph Lauren — De aandelen van de kledingretailer stegen met 2,5% nadat Bank of America het aandeel had geüpgraded van neutraal naar kopen, en ook zijn koersdoel had verhoogd, omdat het merk zich in moeilijke tijden onderscheidt van zijn collega’s. De oproep volgt op een positief winstrapport op donderdag.

Fidelity Nationale Informatiediensten — Het bedrijf verloor 8,5% in de premarket. Hoewel het een lichte stijging van de winst en omzet rapporteerde, bleef de prognose achter bij de verwachtingen. Fidelity verwacht voor het eerste kwartaal een aangepaste winst per aandeel van $ 1,17- $ 1,23 versus een schatting van StreetAccount van $ 1,42, en een omzet van $ 3,38 miljard tot $ 3,43 miljard vergeleken met een verwachte $ 3,57 miljard.

Cadansontwerpsystemen — De aandelen stegen met 1,7% in premarket-handel voorafgaand aan de geplande publicatie van het vierde kwartaal van het bedrijf op maandag. Cadence verwacht een omzet te rapporteren tussen de $870 miljoen en $890 miljoen. Door Refinitiv ondervraagde analisten verwachten dat het bedrijf 92 cent per aandeel zal verdienen op een omzet van $ 884,8 miljoen.

– Alex Harring, Jesse Pound en Michelle Fox Theobald van CNBC droegen bij aan rapportage.

Plaats een reactie