Aandelen maken de grootste bewegingen premarket: BBY, SGEN, UNP

laatste update: 03-2023


Klanten winkelen op 24 augustus 2021 in een Best Buy-winkel in Chicago, Illinois.

Scott Olson | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voordat de bel gaat.

Unie Pacific — De aandelen stegen met 9,5% nadat het bedrijf zei dat CEO Lance Fritz dit jaar een opvolger zou krijgen. Bank of America heeft het aandeel naar aanleiding van het nieuws opgewaardeerd van neutraal naar kopen.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

gezien — De aandelen stegen met 14,9% nadat The Wall Street Journal meldde dat Pfizer in gesprek is om de kankermedicijnmaker, die een marktwaarde heeft van ongeveer $30 miljard, over te nemen.

Beste koop — De detailhandelaar zakte 1,5% in de premarket nadat hij door Telsey Advisory Group was gedegradeerd tot marktperform van outperform. Het bedrijf uit Wall Street zei dat het verwacht dat hoge inflatie en stijgende rentetarieven zullen wegen op de omzet en winst van Best Buy in 2023.

Berkshire Hathaway Aandelen van het conglomeraat van Warren Buffett zouden actief kunnen zijn in de premarket nadat het bedrijf zaterdag meldde dat de bedrijfswinst in het vierde kwartaal daalde als gevolg van inflatiedruk. Het bedrijfsresultaat van Berkshire bedroeg afgelopen kwartaal in totaal $6,7 miljard, een daling van 7,9% ten opzichte van een jaar geleden. Het in Omaha gevestigde bedrijf gebruikte $ 2,855 miljard om in het kwartaal aandelen terug te kopen.

gereisd — Het zorgbedrijf zakte 1,5% na het bekendmaken van de resultaten over het vierde kwartaal. Het aangepaste netto-inkomen voor de periode kwam uit op $ 823 miljoen, lager dan een prognose van StreetAccount van $ 850,4 miljoen. Viatris zei ook dat de voormalige COO van Celgene, Scott Smith, met ingang van 1 april de functie van CEO zou overnemen.

Alliant energie — De aandelen daalden met meer dan 3% nadat het bedrijf meldde dat het van plan is $ 500 miljoen van zijn converteerbare senior notes aan te bieden met vervaldag 2026. De netto-opbrengst van het aanbod kan worden gebruikt voor algemene doeleinden, zoals terugbetaling of herfinanciering van schulden, werkkapitaal en investeringen en terugkopen, zei Alliant.

Plaats een reactie