Aandelen maken de grootste bewegingen na sluitingstijd: Nordstrom, Autodesk en meer

laatste update: 12-2022


Een Nordstrom-winkel in Irvine, Californië.

Scott Mill | CNBC

Bekijk de bedrijven die na sluitingstijd de krantenkoppen halen.

Nordström — De aandelen daalden met 9% nadat het warenhuis zijn prognose voor het hele jaar opnieuw bevestigde. De laatste resultaten van Nordstrom overtroffen de winst- en verkoopverwachtingen, volgens de consensusverwachtingen op Refinitiv.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro
Pro Picks: bekijk alle grote aandelenoproepen van dinsdag op CNBC

PK — De aandelen stegen met 2% nadat HP in het laatste kwartaal de verwachtingen op het gebied van omzet en winst overtrof en aankondigde dat het de komende drie jaar wereldwijd 4.000 tot 6.000 werknemers zal ontslaan.

Autodesk — Het aandeel daalde met 9% nadat het softwarebedrijf omzetverwachtingen voor het vierde kwartaal had afgegeven die de verwachtingen overtroffen, zelfs toen Autodesk kwartaalresultaten rapporteerde die in overeenstemming waren met de prognoses.

VMware — De aandelen daalden met 1% nadat het cloudcomputingbedrijf de winst- en verkoopverwachtingen in het meest recente kwartaal miste. Volgens Refinitiv zou het bedrijf naar verwachting $ 1,58 per aandeel verdienen op een omzet van $ 3,35 miljard. In plaats daarvan verdiende VMWare $ 1,47 per aandeel, na aanpassingen, op een omzet van $ 3,21 miljard.

Correctie: dit verhaal is gecorrigeerd om aan te geven dat Nordstrom zijn richtlijnen opnieuw bevestigde.

Plaats een reactie