Aandelen maken de grootste bewegingen na sluitingstijd: Netflix, Nordstrom en meer

laatste update: 02-2023


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Netflixen – De aandelen van Netflix stegen met 6,3% nadat de winst per aandeel van het bedrijf achterbleef bij de verwachtingen van analisten. Desalniettemin toonden de laatste kwartaalresultaten aan dat de streamingdienst in het kwartaal miljoenen meer abonnees heeft gekregen dan Wall Street had verwacht. Het bedrijf kondigde ook aan dat co-CEO Reed Hastings zijn functie neerlegt.

Nordström – Nordstrom-aandelen daalden met 6,5% nadat het bedrijf zijn jaarlijkse winstprognose voor het fiscale jaar verlaagde na zwakke vakantieverkopen. De detailhandelaar meldde dat de netto-omzet voor de vakantieperiode met 3,5% daalde en dat het nu een jaarlijkse omzetgroei verwacht aan de onderkant van het bereik van 5% tot 7% ​​dat het eerder gaf.

Retailaandelen – Na Nordstrom’s zwakke vakantie-inkomstenrapport en eindejaarsprognose zakten andere retailers in. Macy’s, van Kohl en van Dillard daalde respectievelijk met 2,5%, 4% en 1,3%.

Costco – De aandelen van Costco stegen met 1,2% nadat het bedrijf zei dat de raad van bestuur opnieuw toestemming gaf voor een aandeleninkoopprogramma van maximaal $ 4 miljard tot en met januari 2027.

Plaats een reactie