Aandelen maken de grootste bewegingen na sluitingstijd: Avis, Stryker en meer

laatste update: 12-2022


Een klant wacht op zijn auto in de garage van Avis Budget Group op de luchthaven van San Francisco.

David Paul Morris | Bloomberg | Getty Images

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in de handel na sluitingstijd.

Avis Budget Groep – De aandelen van het verhuurbedrijf voor budgetzorg stegen met 2% na de kwartaalresultaten. Avis rapporteerde een aangepaste winst per aandeel van $ 21,70, vergeleken met de verwachtingen van $ 14,64 per aandeel, volgens Refinitiv.

Stryker – Het medische technologiebedrijf daalde 5,5% nadat het een misser op de bovenste regel meldde in zijn laatste kwartaalresultaten. Stryker boekte een aangepaste winst per aandeel van $ 2,12, vergeleken met schattingen van $ 2,23, volgens Refinitiv. Het bedrijf overtrof de verwachtingen op het gebied van omzet nipt.

Hologic – Aandelen van de medische leverancier stegen met 7,5% omdat het de verwachtingen van analisten voor het laatste kwartaal overtrof, volgens Street Account. Voor het fiscale jaar dat eindigt in september 2023 verwacht het bedrijf een winst per aandeel tussen de $ 3,30 en $ 3,60 vergeleken met de verwachting van FactSet van $ 3,43, terwijl de omzet door het bedrijf wordt verwacht tussen $ 3,7 miljard en $ 3,9 miljard tegen de verwachte $ 3,81 miljard.

Goodyear Tyre & Rubber Company – Aandelen van het bandenbedrijf zakten meer dan 8%. Goodyear boekte een kwartaalwinst per aandeel van 40 cent op een omzet van 5,31 miljard dollar. Analisten rekenden volgens Street Account op een winst per aandeel van 55 cent bij een omzet van 5,36 miljard dollar.

IDEXX-laboratoria – Het wetenschapsbedrijf met een focus op dieren en water voegde 2,8% toe in de post-market trading, aangezien investeerders uitkeken naar de winst die dinsdag zou komen voor de opening van de markt.

Plaats een reactie