Aandelen kopen – Wat moet je NU doen? | Analyse en waardering in 2023

laatste update: 06-2023


https://www.blikopjegeld.nl/ 💰Verhoog je rendement met onze unieke wereldwijde beursgenoteerde aandelenscreener van Simply Wall St (echt een aanrader). Klik hier voor meer informatie 👉 💰

In deze video laat ik zien hoe je met geavanceerde filters aandelen kunt screenen op populaire statistieken zoals prijsverhoudingen, waarderingen, groeiprognoses, prestaties uit het verleden, financiële gezondheid en nog veel meer. Bij Simply Wall St is het onze missie om elke particuliere belegger ter wereld in staat te stellen de best mogelijke beslissingen te nemen.

CRYPTO TIPS (vertrouwd & veilig je cryptocurrency beheren)
💰 BITVAVO voor beginnende traders (tip)💰
🔗 Ledger Nano S hardware wallet (aanbevolen) 🔗

VIDEO INFORMATIE:
00:00 Intro
02:11 Website onderzoek
03:38 Tradingview
05:15 Simply Wall St (aandelen screener)
12:08 Afsluiting

Vind je deze video leuk? Deel dan de video met je vrienden!

Bekijk hier onze COACHINGSTRAJECTEN:
👨‍🎓Coachingstrajecten begint hier 👉
👨‍🎓Gratis informatie ontvangen?

Ik zou het leuk vinden al je op dit YouTube kanaal abonneert en een review schrijft/achterlaat. Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan het duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist.

VOLG MIJ OP SOCIAAL MEDIA:
Youtube:
Twitter:
Spotify:

LET OP! Deze beschrijving bevat enkele affiliate links, wat betekent dat ik een minimale commissie kan verdienen als je doorklikt en deze links gebruikt om een ​​product of dienst te kopen (zonder extra kosten voor jou).

⚠️ DISCLAIMER⚠️
Ik ben geen financieel adviseur. Alle video’s die op dit kanaal zijn gemaakt, zijn alleen gemaakt voor amusementsdoeleinden. Rendement, risico en kosten daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud van de video, podcast of affiliate links kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

#aandeel #beleggen #analyse

1 gedachte over “Aandelen kopen – Wat moet je NU doen? | Analyse en waardering in 2023”

  1. Hoe analyseer jij je aandelen? Ik lees graag jouw reactie.

Reacties zijn gesloten.