Aandelen kopen? 5 tips die je moet weten om de juiste keuze(s) te kunnen maken!

laatste update: 09-2023


https://www.blikopjegeld.nl/blog
In deze video geef ik je 5 tips wat in mijn ogen belangrijk is VOORDAT je aandelen gaat aanschaffen. Op een makkelijke manier laat ik je zien wat je kunt doen om betere keuze(s) te kunnen maken.

WEBSITES:
Yahoo! Finance:
IEX ONE Market Monitor:
TradingView:

BROKERS:
💰 DEGIRO: Mijn favoriete broker in aandelen:
💰 BITVAVO voor beginnende
en ervaren traders:
💰 Ik koop mijn crypto bij COINMERCE:

👇 TIPS VOOR BELEGGERS:
📊 MINTOS CROWDFUNDING:
🔗 BITPANDA: INVESTEER IN AANDELEN, CRYPTO & EDELMETALEN:

📈 Click en kijk! 📈

Ik zou het leuk vinden al je op dit YouTube kanaal abonneert en een review schrijft/achterlaat. Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan het duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist.

► VOLG MIJ OP SOCIAAL MEDIA:
Youtube:
Twitter:
Spotify:

✅ WELKOM op Blikopjegeld.nl ✅

Dit kanaal gaat over Beleggen, Sparen en Financiën. Met BlikopjeGeld willen we je graag helpen om te werken aan jouw toekomst. Ook al wordt je niet 100% financieel vrij, dan is dat nog geen reden om niet te beginnen. Alle inkomsten, waarvoor je niet meer hoeft te werken, zijn toch altijd van harte welkom.

Graag neem ik jou mee hoe ik dit doe 😃 Ik geef jou tips en praktische voorbeelden hoe ik met zaken omgaat. Ik deel graag mijn inzichten met jou. Uiteraard op het kanaal doe ik geen koopadviezen en ben ik geen financieel adviseur. Het is namelijk mijn kijk op de wereld 😃

Veel kijk en luister plezier!

Anton Swart

⚠️ Disclaimer ⚠️
Rendement, risico en kosten daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud van de video of Podcast kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

#AANDELEN #INVESTEREN # BELEGGEN

2 gedachten over “Aandelen kopen? 5 tips die je moet weten om de juiste keuze(s) te kunnen maken!”

Reacties zijn gesloten.