Aandelen & Eigen Vermogen – Management & Organisatie / Bedrijfseconomie (Eindexamen havo & vwo) in 2023

laatste update: 10-2023


In deze video bespreken we de rol van aandelen op het eigen vermogen en hoe de aandelenmarkt in zijn werk gaat. Begrippen die hierbij aan bod komen zijn: preferentie aandelen, dividend, aandelenmissie, geplaatst aandeelvermogen, maatschappelijk aandeelvermogen en portefeuille.

Deze uitlegvideo maakt onderdeel uit van onze online examentraining Management & Organisatie / Bedrijfseconomie voor havo en vwo. In deze examentraining vind je tientallen uitlegvideo’s en meer dan 100 oefenopgaven, die je stap voor stap meenemen door de gehele examenstof. Ook kun je gebruik maken van onbeperkte chatondersteuning (vanaf 1 april). Zo slaag jij gegarandeerd voor je eindexamens!

Online examentraining Bedrijfseconomie havo:

Online examentraining Management & Organisatie vwo:

| Over OnlineSlagen.nl |
OnlineSlagen.nl biedt online examentrainingen aan voor zowel de schoolexamens als het centraal eindexamen, voor bijna alle vakken op alle niveaus (vmbo, havo, vwo). De online trainingen zijn een betaalbaar alternatief voor traditionele examentrainingen. Een traditionele examentraining kost al snel honderden euro’s. Met de online examentrainingen van OnlineSlagen.nl ben je voor €49,50,- al helemaal voorbereid op je eindexamen! Al meer dan 25.000 leerlingen gebruikten OnlineSlagen bij het voorbereiden op hun eindexamens.

Leer op je eigen tempo aan de hand van geanimeerde video’s, extra uitleg, oefenopgaven en onbeperkte chatondersteuning. Wij geloven in onze trainingen. Daarom bieden we slagingsgarantie: Heb je onze training doorlopen, maar ben je toch niet geslaagd? Dan krijg je je geld terug! Want wij hebben ons werk pas gedaan als jij geslaagd bent.

| Meer informatie |
Website –
Instagram –
E-mail – info@onlineslagen.nl
Facebook –
Twitter – n